Kezdőoldal / Érdekesség / 18+ Meztelenül és megerőszakolva: 10 valódi rémtörténet, amik nőkkel estek meg – I. rész
18+ Meztelenül és megerőszakolva: 10 valódi rémtörténet, amik nőkkel estek meg – I. rész

18+ Meztelenül és megerőszakolva: 10 valódi rémtörténet, amik nőkkel estek meg – I. rész

Néhány esetben kész csoda, hogy az áldozat életben maradt.

Vannak tipikus bűncselekmények, amelyeknek nők esnek áldozatul. Tíz olyan esetet választottunk ki, amelyek borzalmasak ugyan, de az áldozat megmenekül.

1. Erőszak a lakókocsiban
Egy 31 éves amerikai nő a boltba indult, amikor megállt mellett kocsijával egy ismerős férfi, és felajánlotta, hogy elviszi. Amint a nő beszállt, Brian Jury fegyvert fogott rá és hátrakötözte a kezét. Hatvan kilométert utaztak egy eldugott helyre, ahol a férfi lakókocsija állt. Itt levetkőztette a nőt, dróttal a kezét-lábát összekötözte, és többször is megerőszakolta. Aztán otthagyta a lakókocsiban. Az áldozat először meg sem mert moccanni, mert Jury életveszélyesen megfenyegette, de miután hallotta a férfit elhajtani, nagy nehezen kimászott a lakókocsiból és elkúszott a 15 méterre található útig. Egy autós kisvártatva meglátta a megkötözött nőt, kiszabadította és a városba vitte. Juryt még aznap elfogták. Mivel igazoltatásakor két töltött pisztolyt találtak nála, fegyverrel való visszaéléssel, nemi erőszakkal és emberrablással gyanúsítják. Jelenleg (2014. május eleje) folyamatban van a tárgyalás előkészítése, és megkezdték az esküdtek kiválogatását.

 
2. Agymosás
2013 októberében a rendőrség három nőt szabadított ki Londonban, akiket csaknem 30 éven át tartottak fogva egy lakásban. Ezen idő alatt rendszeresen bántalmazták őket és agymosáson is keresztülmentek. A hatóságok csak annyit közöltek, hogy egy 69 éves maláj, egy 57 éves ír és egy 30 éves brit nőről van szó. A két idősebb nő elmondta, hogy sok évvel korábban azért költöztek össze férfi fogvatartójukkal és annak párjával, mert azonos politikai nézeteket vallottak, és közös “kollektívát” akartak alkotni. A legfiatalabb nőről kiderült, hogy születése óta a fogvatartóival élt. A “kollektíva” már régen szétesett, a nők azonban a fogvatartójukkal maradtak. Bár a fogylok fizikailag nem voltak bezárva, a sokéves bántalmazás és lelki terror “láthatatlan bilincseket” hozott létre, amelyek megakadályozták, hogy elmeneküljenek. Szabadulásukhoz az vezetett, hogy láttak a tévében egy dokumentumfilmet a kényszerházasságról és a modern kori rabszolgatartásról, és ennek nyomán felhívtak egy segélyszervezetet.
A rendőrség letartóztatta a nőket fogva tartó párt. Annyi lehet róluk tudni, hogy mindketten 67 évesek, az egyik indiai, a másik tanzániai származású. A hatvanas években telepedtek le Nagy-Britanniában. Rabszolgatartással és a bevándorlási törvények megsértésével vádolják őket.

3. A szökés
2011. azgusztus 19-én fegyverrel elraboltak egy Hamburgban élő 26 éves izraeli nőt. A Thomas Fisher nevű 30 éves emberrabló, aki egyébként az ismerőse volt, egy telefonfülkéből átalakított hangbiztos cellába zárta az áldozatot, aki azonban két óra elteltével el tudott menekülni, mert a férfi elfelejtette bezárni a cella ajtaját. Fisher fegyverrel üldözni kezdte áldozatát, de nem tudta utolérni.
A rendőrség hamarosan elfogta a férfit, akinek lakását úgy jellemezték, hogy “egyetlen hatalmas kínzókamra” volt. A hatóságok több hónapra elegendő élelmet találtak, továbbá robbanóanyagot tartalmazó poroltókat, gerendákat, amelyek nyilván az ajtók, ablakok esetleges elbarikádozására szolgáltak volna. Előkerült egy pisztoly, egy kézigránát, egy szike, injekciós tűk és nőgyógyászati eszközök, amelyeket Fisher egy próbababán próbált ki. Kiderült, hogy a férfi ellen már korábban is eljárás folyt támadás és személyi szabadság korlátozása miatt, e vádak köre most túszejtéssel és robbanóanyaggal való visszaéléssel bővült.

4. Az egyetlen túlélő
1992. szeptember 27-én egy 19 éves kaliforniai ápolónő, Jennifer Asbenson éjszakai műszakba indult. Lekéste a buszt, ekkor megjelent egy férfi, aki felajánlotta, hogy elviszi. Elkérte a nő telefonszámát is, aki hamis számot adott meg. A férfi reggel megvárta Jennifert, és ismét felajánlotta, hogy elviszi. Útközben megragadta a nő haját és elővett egy pisztolyt. Félreállt a kocsival, megkötözte Jennifer és megpróbált csókolózni vele. Aztán orális szexre akarta kényszeríteni a nőt, de nem volt erekciója. Erre mérgében fojtogatni kezdte Jennifert, akinek kékülni kezdtett a feje.
Amikor a férfinek fáradni kezdett a keze, a csomagtartóba rakta Jennifert és elindult. A lánynak sikerült kiugrania a mozgó járműből, a férfi pedig nem üldözte, nehogy feltűnjenek valakinek. A nyomozás során derült ki, hogy a férfi Andrew Urdiales sorozatgyilkos, aki legalább nyolc nőt megölt. Jennifer volt az egyetlen túlélő. A férfit az ő vallomása alapján ítélték először halálra, majd életfogytiglanra a próbára bocsátás lehetősége nélkül.

5. Szexrabszolga 9 hónapig
2012. június 25-én egy indiai nő felszállt a csalájával a vonatra. A mosdóba menet találkozott egy ismerősével, aki elkábította és egy házba vitte Delhiben. Itt többször megverte és megerőszakolta áldozatát, majd pár nap múltán áthívta két barátját is, akik szintén megerőszakolták foglyukat. A nőt rendszeresen elkábították, a tévét pedig felhangosították, hogy elnyomja a zajokat.
A nőnek végül sikerült megszöknie és segítséget tudott kérni a közeli vasútállomáson. Fogvatartói közül csak az első férfit ítélték el – 30 évet kapott –, de van az esetnek egy másik furcsasága. A bíró közölte, nehezen tudja elképzelni, hogy egy felnőtt nőt elkábítanak és elrabolnak egy forgalmas helyen. Bár egyenesen nem mondta ki, a bíró nem zárta ki azt  a lehetőséget, hogy a nő önként ment el elrablójával.

 

 

 

forrás: kiskegyed.blikk.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top