Kezdőoldal / Egyéb / 6 ÉVIG ÉLTEK HALOTT ROKONUKKAL BARCIKÁN
6 ÉVIG ÉLTEK HALOTT ROKONUKKAL BARCIKÁN

6 ÉVIG ÉLTEK HALOTT ROKONUKKAL BARCIKÁN

A kazincbarcikai férfivel halála után is úgy törődtek, mintha élne. Fésülgették, ápolták és lélekgyógyász is járt hozzá. Még nem tudni, elítélnek-e bárkit.

Házkutatás során bukkantak egy régóta keresett úr holttestére szerdán délelőtt Kazincbarcikán – írja a Boon.hu. A test mumifikálódott és egy ágyon feküdt szülei családi házának egyik szobájában, ahol a háziak gondoskodtak róla: „etették”, fésülték, mosdatták, illetve különböző kenőcsökkel ápolták.

Untitled-1

A holttesttel a teljes családja – rokkantnyugdíjas édesapja, anyja és öccse – együtt élt. Egyelőre úgy tűnik, a férfi természetes halállal vesztette életét. „A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja annak a 38 éves helyi férfi halálesetének körülményeit, akire egy eltűnés miatt folytatott eljárásban július 15-én saját lakásában találtak rá. Az ügyben idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Az esetről a rendőrség részletesebb információkkal nem szolgálhat” – nyilatkozta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak.

Arról nincs információ, hogy a vendégek, a lélekgyógyász vagy bárki más a családból miért nem jelentette az esetet. Az sem világos, mikor fogják a férfit végső nyugalomra helyezni.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top