Kezdőoldal / Kávészünet / 7 tuti módszer, hogy úgy érezd magad a lakásodban, mintha mindig nyaralnál!
7 tuti módszer, hogy úgy érezd magad a lakásodban, mintha mindig nyaralnál!

7 tuti módszer, hogy úgy érezd magad a lakásodban, mintha mindig nyaralnál!

A nyaralással, kikapcsolódással a leggyakoribb “probléma”, hogy túl hamar eltelik, hiszen csak pár napig élveztük a kényelmes szobát, a tájat, a finom ételeket.

Fotó: Pixabay.com

Fotó: Pixabay.com

Hogy egész évben “nyaralhassunk”, most elárulunk 7 remek módszert, amely segít abban, hogy a hétvégéken, vagy szabad napjainkon igazi luxusszállodává varázsoljuk otthonunkat, ahol csak lazítunk, feltöltődünk, és jól érezzük magunkat.

1. Az előszobába, vagy ahová elsőként belép az ember, helyezzünk egy virágokkal teli vázát. A szépségek jobb kedvre derítenek, és úgy fogjuk érezni magunkat, mintha egy kedves hotel előcsarnokába toppantunk volna. A legjobb hatása ennek akkor van, ha reggel, ébredés után látjuk meg a vázában bimbódzó csodákat.

2. Alakítsunk ki egy saját kis oázist. Válasszunk ki egy sarkat, ahol jól érezzük magunkat, ahol kényelmes minden mozdulat, nincs stressz, nincs zaj, nem zavar semmi, és senki. A kanapét, babzsákot mindenképp ide helyezzük el, érdemes kellemes zöld színű anyagokkal feldíszíteni az otthoni oázist, amely nyugtatóan hat.

3. Mossuk ki a legpuhább fürdőköpenyünket, és miután megszáradt, bújjunk bele az illatos textildarabba, így úgy érezhetjük magunkat, mintha egy wellness-hétvégén lennénk, főleg ha azelőtt egy nyugtató, forró fürdőben volt részünk.

4. Cseréljük le az ágyneműt. Ki ne szeretne tiszta, üde, friss, illatos ágyneműben lazítani egy borús szombat délelőtt?

5. Menjünk el a könyvtárba, és vegyük ki azokat a könyveket, amelyeket el szeretnénk vinni a nyaralásra. Pakoljuk az éjjeliszekrényre, és indulhat a hétvégi olvasási maraton. Merüljünk el a regények izgalmas világába, és közben élvezzük a pihenés minden egyes percét.

6. Készítsünk kényeztető, mézes, illóolajos, tejes fürdőt, továbbá gyújtsunk pár mécsest, kortyoljunk el egy finom teát. Kényeztessük magunkat, bőrünket, ahogyan Kleopátra, Egyiptom királynője is tette.

7. Fizessünk a takarításért. Egyszer megengedhetjük magunknak, hogy egy szakcég, vagy takarítónő kitakarítsa az egész lakásunkat, így mire hazaérünk, ragyogni fog minden, és olyan érzésünk lesz, mintha egy többcsillagos szállodába érkeztünk volna meg.

 

 

 

forrás: filantropikum.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top