Kezdőoldal / Érdekesség / A Kecksburgi UFO lezuhanása!
A Kecksburgi UFO lezuhanása!

A Kecksburgi UFO lezuhanása!

A sok hazug történet között, hogy a hadseregnek birtokában vannak lezuhant űrhajók, néhány igaznak tűnik.

A helyiek számos megfigyelést végeztek, és vannak mesébe illő jelek, melyek megmaradtak a kíváncsi felfedezőkben. Nos, ezekben a helyzetekben valami történik, csak az idegeneknek nincs sok közük hozzá.

KecksburgUFOCrashSite

 

Az önmagukat-szolgáló idegenekkel való korai egyezség következtében a hadsereg birtokába jutott néhány űrhajó. Ez semmiképp sem titok, minthogy Bob Lazar is megerősítette a híreket. A hadsereg sosem jött rá, hogy a kapott hajók hogyan működnek, és a próbálkozásaiknak sok halálos áldozata volt. Különböznek az emberi járművektől, melyeknek van meghajtó rendszere és kézi vezérlése. Az idegen hajók egy különös berendezést foglalnak magukba, amit nem lehet megvizsgálni, és mentálisan kell irányítani.

kecksburgobject2

  • A szerkezet, amely támogatja a denzitás váltást és a gyors űrutazást az Univerzum különböző részei között, nem lehet szétszedni és megvizsgálni, mert ha megpróbálják, felrobban, és darabjaira szakad. Természetesen a tudósok, akik parancsot kaptak egy ilyen kísérlet lefolytatására, azonnal meghaltak. Idővel az volt a döntés, hogy egyszerűen csak használják a hajókat, és hagyják abba a működésének megértése iránti próbálkozásokat.
  • A tény, hogy az idegen hajók mentális irányítást igényelnek, csak rövid időre állította meg a tábornokokat, akik elszántan irányítani akartak egy ilyen szerkezetet. Gyakoroltatták az önelégült önmagukat-szolgáló idegeneket, akiket kísérőként rendeltek hozzájuk vég nélkül, és visszatértek több leckére minden sikertelen kísérlet után. A történteket – melyek igazak -, több titkos megfigyelés támasztja alá az 51-es körzetben, ahol ingázó űrhajókat láttak pár méterre a földtől felemelkedni, aztán visszapottyanni.

Végül a vezetést elég jól tudták befolyásolni ahhoz, hogy az ambiciózus tábornokok megparancsolhassák, hogy egy mezőn repüljenek az űrhajóval. Az elgondolás az volt, hogy többet tegyenek, mint hogy egyszerűen csak felemelkedjenek vagy ingázzanak. Gyors áthaladást akartak az égbolton. Azt akarták, legyenek lenyűgözve azok, akiknek érdekelt volt a megfélemlítése. Legalább ezt meg tudják csinálni, így érveltek.

KecksburgUFO1965

Az emberi pilóták, akiket a megbízhatóság alapján választottak ki, és akik már bizonyítottak, egy kicsit magasabbra, egy kicsit távolabbra törekedtek, és bumm! Az ütközés maradványait – melyek akármerre lehettek – a legnagyobb igyekezettel, gyorsan összegyűjtötték különleges katonai egységek. A leginkább hihető ürügyet a médiának és a helyi hatóságoknak adhatták, és mivel a helyszínt alaposan megtisztították, ezzel ellentétes sztorit kitalálni nehéz.

forrás: zetatalk.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top