Kezdőoldal / Érdekesség / A molyember rejtélye
A molyember rejtélye

A molyember rejtélye

Az egyik legbizarrabb eset, amit valaha feljegyeztek, Nyugat-Virginia-ban történt az 1960-as években. 1248898426Az első eset egy nővel és apjával fordult elő, amikor Ohio folyó mentén haladtak, a Route 2-n. Már nem voltak messze a Chief Cornstalk Hunting Grounds-tól, mikor hirtelen egy nagy, emberszerű alak sétált ki az út közepére. Mivel a nő autója lelassult, a furcsa valami kitárta szárnyait és elrepült. Érdekes, hogy a szemtanúk nem jelentették az esetet, mondván, ki hinné el Nekik.
Az első nyilvánosságra hozott beszámoló 1965-ből származik. Egy nő, aki az Ohio folyó közelében él, elmondta, hogy fia egy angyalt látott. A nő csak legyintett és nem is gondolt többet a furcsa élménybeszámolóra, egészen 1966-ig. Ugyanis 1 évvel később, 1966 nyarán egy orvos felesége ugyanazon a területen egy hatalmas pillangószerű lényt látott. November 12-én 5 sírásó Clendenin közelében egy hatalmas barna embert látott kirepülni a fák közül. Az egyik szemtanú, Kenneth Duncan elmondása szerint majdnem 1 percig látták a lényt. November 14-én a Salem-i Newell Partridge 2 vörös objektumot látott lebegni egy mező felett. Németjuhásza, Bandit lement a mezőre, és soha többé nem került elő.
A következő éjszaka, Mr. és Mrs. Roger Scarberry és Mr. és Mrs. Steve Mallette autóval hajtottak Point Pleasant közelében, amikor egy magas alakot vettek észre az úton.
– Úgy nézett ki, mint egy ember, de magasabb volt. – nyilatkozta mondta Mr. Scarberry. – Legalább 6 láb magas lehetett. Hatalmas szárnyai hátrahajlottak.
Felesége szerint a lény hatalmas szemei vörösen izzodtak. Miután Mr. Scarberry lassított, a lény felrepült és eltűnt az éjszakában. Elmentek Mason County hivatalába, ahol jelentették az esetet. Millard Halstead helyettes visszament a helyszínre a szemtanúkkal. Ahogy haladtak a helyszínen az autó rádiója egy furcsa hangot hallatott.

mothmancarchase2dg6

Úgy tűnt, ez a terület a Molyember (ahogy a sajtó elnevezte)egyfajta otthona lehet, amit apró “igloos”-ok tarkítanak, amit a II. Világháború idején használtak a lőszerek tárolására. A szomszédos McClintic Wildlife Station egy sűrű erdővel borított hegyvidékes terület, alagutakkal. Ez a terület szintén alig lakott. Az egyik család, akik a területen élnek, szintén látták a Molyembert. November 16-án este 9 órakor Mr. és Mrs. Raymond Wamsley, Mrs. Marcella Bennett és Mrs. Bennett lánya, Tina jött látogatóba. Útközben egy vörös fényt láttak, ami az útjukat keresztezte. Valami nagy, szürke dolog a földön feküdt, majd lassan felemelkedett. Emberre hasonlított, de sokkal nagyobb volt és a szemei vörösen izzodtak. A szemtanúk a házhoz rohantak, és az alak csoszogva követte őket. A verandán állva bámulta Őket az ablakból. Mr. Wamsley hívta a rendőrséget, de mire ki értek, az ijesztő alak eltűnt. Mrs. Bennett, aki Point Pleasant szélén él, elmondta, hogy néha furcsa hangokat hall. Úgy írta le, mintha “egy nő sikoltozna”.
mothmanPaul Yoder és Ben Enochs, két tűzoltó, azt mondta, hogy látta a Molyembert 18-án. Richard West hívta a rendőrséget, november 21-én, mondván egy szárnyas alak ül a szomszéd házának tetején. Hat láb magasnak írta le, szárnyfesztáva legalább 10 láb volt. Hatalmas, vörös szemei voltak.
Tom Ury a Route 62-n vezetett november 25-én, amikor egy hatalmas, szürkés alakot pillantott meg. Szárnyait kitárva elrepült az autója felett, kb. 50 láb magasan.
A következő napon, Mrs. Ruth Foster St. Albans látta, amint egy bizarr külsejű lény állt az udvarán. Ugyanezen a napon, Lowell-ben (Ohio) az emberek több “madarat” láttak átrepülni a Cat’s Creek-en. Három szemtanú követte őket az autóikkal, és azt állították, hogy barna foltos testük némi fényt bocsátottak ki. Mellük szürke volt, csőrük egyenes, fejük vörösesnek tűntek. Később még több észlelés volt. November 27-én, Connie Carpenter hazafelé tartott a templomból, amikor egy szürkés alakot pillantott meg a golfpályán, Mason közelében.

A kreatúra egyenesen az autója felé kezdett repülni. Connie, azon kevesek egyike volt akik valóban látták a Molyember arcát. Ő csak annyit mondott: “Szörnyű volt!” Ugyanazon az éjszakán, St. Albans-ben két lány különös alakot vett észre a roncstelepen. A lény utánuk repült.
December 4-én öt pilóta a Gallipolis reptéren (Ohio) egy óriás madarat látott ami körülbelül 70 mérföld per óra sebességgel repült. Szárnyai nem mozogtak, és más szemtanúkkal ellentétben, Ők állították, hogy hosszú nyaka volt.
Mabel McDaniel (édesanyja, Linda Scarberry egyike a szemtanúknak) szintén látta a különös teremtményt Január 11-én, 1967-ben. Először repülőnek vélte, azonban hamar megbizonyosodott róla, hogy szó sincs erről, mivel túl alacsonyan repült. Barna volt és szárnyfesztáva legalább 10 láb volt.
Márciusban egy ohio-i férfi azt állította, hogy egy repülő lény üldözte az autóját.

Az utolsó észlelések egyike November 2-án érkezett, Mrs. Ralph Thomas-tól. Nyikorgó hangot hallott kintről, ezért utánanézett a hang forrásának. Egy magas, szürke alak repkedett néhány méterre otthonától.
A későbbi évek során szórványosan érkeztek bejelentések, a legkülönösebb leírás szőrös humanoidokról szólt, ragyogó szemekkel, amiket a Jericco Road-on láttak 1968-ban. Szeptember 18-án jött az utolsó bejelentés.

Nem lenne teljes a történet a Molyemberről, ha nem említenénk a híres Silver Bridge katasztrófát. 1967. December 15-én a Silver Bridge, amely keresztülszelte az Ohio folyót Point Pleasant-nél, összeomlott és legalább 50 autó esett a folyóba. 46 ember halt meg és kettőt soha nem találtak meg. Ez volt Point Pleasant legnagyobb katasztrófája.
Állítólag feltűnt a híd közelében a Molyember, ezért többen jutottak arra a következtetésre, hogy a lény előre tudott a közelgő tragédiáról.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top