Kezdőoldal / Érdekesség / A szellem járta börtön!
A szellem járta börtön!

A szellem járta börtön!

Néhányak szerint a cellában nagyon aktív szellem-jelenségek észlelhetők, többek között hirtelen hőmérsékletváltozások, és egyesek negatív energiákat is érzékeltek.

Ez nem meglepő, hiszen több történet szól egy elítéltről, aki egyik nap, egész éjszaka sikoltozott, mert valami izzó szemű teremtmény zaklatta és megtámadta őt.
Másnap az őrök holtan találták a fegyencet.

  West Virginia-i börtön Moundsville-ben

A várhoz hasonló gótikus stílusú börtön 1876-ban nyílt. Eredetileg 480 rabnak építették, 1930-as évek elején 2400 férőhelyes lett.
A börtönben kegyetlen módszereket alkalmaztak, a 1800-as évek végén Moundsville átvette a hatalmat minden végrehajtás fölött az államért.

Összesen 85 embert akasztottak fel, és 9 elítéltet villamosszék által végezték ki. A végrehajtások csak az erőszakos múlt kis szerepei voltak Moundsville-nél. Az öngyilkosság, gyilkosság és erőszakos büntetések hozzájárultak több száz őrizetes halálához. A legtöbb eset okára soha nem találtak magyarázatot.

Néhányan azt állítják, hogy a börtön szellemjárta hely. Több helyiségben fényfoltokat véltek látni, ilyen helyek pl: The Chapel, a zuhany ketrecek, siralomház, Sugar Shack szabadidőközpont, North Wagon Gate amely arra szolgált, hogy a halálsoron lévő elítélteket ide vitték át.

Egy másik helyiség, ahol az érkező rabokat tartották, többen láttak alakokat, mintha még mindig érkeznének oda elítéltek.

forrás: jelensegek.hupont.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top