Kezdőoldal / Érdekesség / Az Árnyékemberek köztünk járnak?
Az Árnyékemberek köztünk járnak?

Az Árnyékemberek köztünk járnak?

Emlékszem, mikor még kis gyerek voltam, volt pár barátom akik azt mondták, hogy látnak bizonyos árnyék embereket. Illetve hogy bizonyos árnyékok úgy mozognak, mintha önálló akarattal rendelkeznének. Elégé féltem az árnyékoktól azokban az időkben, aztán ahogy nőttem fel, el is felejtettem az egészet mindaddig, amíg nem találtam egy cikket arról, hogy rengeteg ember tapasztalt már hasonlót.

Kik lehetnek ezek az árnyékemberek? Mit akarhatnak tőlünk? Vajon ártalmasak lehetnek?

shadow-people02

Az interneten keresve többféle árnyék emberről beszélnek;

  • Jóindulatú árnyékember
  • Negatív árnyak
  • Vörös szemű árnyék
  • Kapucnis árnyékember

A legtöbb ember, akik a velük való találkozásról beszélt, úgy nyilatkozott, hogy ezek a találkozások ártalmatlanok voltak, és legtöbb esetben ezek az árnyak meggyötörtnek látszottak, mintha csak keresnének valamit. A szemtanúk gyakran számoltak be arról, hogy mikor ezeket az árnyakat észlelték, általában nyomasztó, kellemetlen érzés kíséretében történt meg a találkozás.

shadow-people04

Brad Steiger, az Árnyék Világ (Shadow World) című könyv szerzője 50 éven át tanulmányozta ezeket a jelenségeket, és úgy véli hogy az árnyék emberek olyan negatív entitások, akik az emberek félelméből táplálkoznak.

Egy amerikai orvosszakértő úgy véli, hogy eme jelenségek észlelése mögött az alvás paralízis (alvási bénulás) áll. Gyakran történik meg az emberekkel, hogy mikor az álom REM szakaszába érnek, a tudatuk magához tér, azonban a REM fázis alatt keletkező hormonok amelyek azért felelősek hogy álmunkban ne mozogjanak az izmaink, ergo lebénít minket – ránk tör egy pánik érzés hogy tehetetlenek vagyunk. Ebben az állapotban gyakran mosódik össze álomvilág, és valóság, és jó eséllyel vizualízálhatunk különböző árnyakat, illetve más optikai csalódásokat.

shadow-people01

A vallásos nézet legfőbb képviselője Bishop L. James atya, aki évek óta foglalkozik Démonológiával, és úgy tartja, hogy az árnyékembereket is ebbe a csoportba kell foglalni. Úgy tartja, hogy ezek az entitások képesek mozogni, kommunikálni, és gyakran emberi áldozatot is szednek. Ezért mindenkinek azt ajánlja, hogy óvakodjanak az árnyékemberektől.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top