Kezdőoldal / Egyéb / BIZARR: LÁBA TARTJA ÉLETBEN A FÉRFI KEZÉT +18
BIZARR: LÁBA TARTJA ÉLETBEN A FÉRFI KEZÉT +18

BIZARR: LÁBA TARTJA ÉLETBEN A FÉRFI KEZÉT +18

A kínai férfinak a munkahelyén egy gép levágta a jobb kezét. Mivel a felkarja is súlyosan megsérült, kénytelenek voltak a bokájához varrni a kézfejet, hogy ne haljon el, amíg regenerálódik a karja.

A kínai Xiao Wei munkahelyi balesetet szenvedett november 10- én. A férfi kezét elkapta az egyik gép, és gyakorlatilag a kézfejét csuklóból amputálta. A férfi iszonyatosan megijedt, de szerencsére kollégái észnél voltak, és kiszedték a kezet, és azonnal kórházba mentek a kollégájukkal – írja a Mirror. A helyi kórház azt mondta, nem elég képzettek ehhez az orvosaik, menjenek egy nagyobb intézménybe.

85472

A férfit átvitték a legnagyobb kórházba, ahol közölték vele, mivel a karja súlyosan sérült, addig nem tudják visszavarrni a kezét, amíg nem regenerálódik, így először a bal bokájával kötik össze a kezet, hogy ne haljon el, aztán varrják csak vissza. A férfi majd egy hónapig élt a bal bokáján a jobb kézfejével.

Xiao Wei azt mondta a helyi lapoknak, hogy ne igen tudta volna elképzelni az életét a jobb keze nélkül, ezért is boldog, hogy kollégai megmentették, illetve annak is örül, hogyha felépül teljes emberként tud majd újra dolgozni.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top