Kezdőoldal / Életmód / BIZARR Soha többé nem eszel ga­bo­na­pely­het, ha meg­lá­tod, mi van benne!
BIZARR Soha többé nem eszel ga­bo­na­pely­het, ha meg­lá­tod, mi van benne!

BIZARR Soha többé nem eszel ga­bo­na­pely­het, ha meg­lá­tod, mi van benne!

A Flinn Sci­en­tific ku­ta­tói ér­de­kes kí­sér­le­tet foly­tat­tak a min­den ház­tar­tás­ban meg­ta­lál­ható, egész­sé­ges­nek mon­dott reg­ge­li­vel.

Az amerikai Illinois államban az 1970-es évek óta működik a Flinn Scientific nevű kutatólabor, ahol több élelmiszer- kísérletet is végeztek az elmúlt években.

Az egyik legutóbbi kutatásuk alapja a gabonapehely volt, melyet az amerikai és az európai társadalom is egységesen szuper egészséges reggelinek kiáltott ki.

A vizsgálat folyamán bebizonyították, hogy egy adag gabonapehely milyen mennyiségű nehézfémet tartalmaz.

A leggyakrabban előforduló nehézfém a gabonákban az ólom. A gabonafélék különösen érzékenyek az ólomra, így hamarabb telítődnek is akkor, ha a föld vagy a légtér (autópályák mellett) ólomszintje magasabb.

Mit okoz az ólom a szervezetedben?

A 90%-uk vörösvérsejtekhez kapcsolódik, és lerakódik a májban, vesében, majd idővel a csontokba kerül. Kiürülése a szervezetből hihetetlenül lassú folyamat, a széklettel és a vizelettel távozik csekély mennyiségekben. A szervezetben az ólom felhalmozódása izom- és csontfájdalmakat, emésztőrendszeri zavarokat, májpanaszokat, vérszegénységet, idegrendszeri panaszokat, illetve fáradékonyságot és ingerlékenységet okoz.

 

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top