Kezdőoldal / Egyéb / BOHÓCORRAL SZÜLETETT A SZERENCSÉTLEN KISLÁNY – FOTÓVAL
BOHÓCORRAL SZÜLETETT A SZERENCSÉTLEN KISLÁNY – FOTÓVAL

BOHÓCORRAL SZÜLETETT A SZERENCSÉTLEN KISLÁNY – FOTÓVAL

Az édesanya tavaly karácsonykor már előre rosszul volt, mert attól félt, hogy az óvodai ünnepi előadáson a kislányára osztják majd Rudolf, a rénszarvas szerepét, amelynek pont olyan piros orra van, mint az ő gyerekének volt.

A kis Connie meghökkentő születési rendellenességgel jött világra: szinte az egész orrát egy hatalmas vörös anyajegy borította, amitől úgy nézett ki, mint egy bohóc.

85625

Szülei persze egyáltalán nem találták viccesnek a helyzetet, sőt az édesanyja rettegett, hogy az óvodában majd a lányára osztják a népszerű karácsonyi meséből Rudolf, a vörös orrú rénszarvas szerepét – számolt be a Mirror.

Idén szerencsére már nem kell ettől tartania, a most ötéves kislányt ugyanis megműtötték és végre eltávolították az arcát elcsúfító kinövést.

Az anyának sokat kellett harcolnia, hogy elvégezzék a beavatkozást, amelyet az orvosok először nem javasoltak tízéves kor alatt, de szerencsére a műtét tökéletesen sikerült, és Connie, akit korábban mindenki megbámult a fura orra miatt, végre úgy néz ki, mint a többi gyerek.

£££Connie-Lloyd-2942348

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top