Kezdőoldal / Egyéb / BOSZORKÁNYNAK HITTÉK, ÉS LEFEJEZTÉK A TANÁRNŐT
BOSZORKÁNYNAK HITTÉK, ÉS LEFEJEZTÉK A TANÁRNŐT

BOSZORKÁNYNAK HITTÉK, ÉS LEFEJEZTÉK A TANÁRNŐT

Boszorkányság vádja miatt egy nőt lefejeztek, három másikat pedig megkínoztak Pápua Új-Guineában. A rendőrség és az emberjogi szervezetek is tehetetlenek a brutalitással szemben.

A 40-es éveiben járó Helen Rumbalinak borzasztó megaláztatáson kellett átesnie, mielőtt a helyiek mondavicsinált indokkal a fejét szegték.

A Daily Mail értesülései szerint állítólag egy pápuai férfi az ő boszorkánysága miatt lett beteg és halt meg, ezért a feldühödött falusiak fegyverekkel, macsétákkal és fejszékkel betörtek a házába.

indián

Állítólag szentjánosbogarak vezették el a dühös csőcseléket a nő házáig, ahol először még csak megszurkálták és megkínozták Rumbalit, valamint három rokonát. A rendőrök egy darabig meg tudták akadályozni a további vérengzést, ám távozásuk után a bűnösnek vélt tanárnőt a falu főterére hurcolták, ahol tovább kínozták, majd nyilvánosan lefejezték.

Pápua-Új-Guineában eddig törvény tiltotta a fekete mágia használatát és ha bárkit gyanúba hoztak a sötét tanok gyakorlásával, akkor az illetőt akár halállal is büntethették.

Ezt a törvényt azonban nemrégiben hatályon kívül helyezték a rengeteg szörnyű gyilkosság miatt, ám úgy fest, a helyiek fittyet hánynak a szabályokra, és továbbra sem riadnak vissza az erőszakos cselekedetektől.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top