Kezdőoldal / Egyéb / CSALÁDJÁT IRTOTTA A RASSZISTA BALTÁS GYILKOS
CSALÁDJÁT IRTOTTA A RASSZISTA BALTÁS GYILKOS

CSALÁDJÁT IRTOTTA A RASSZISTA BALTÁS GYILKOS

A rasszista férfi baltával mészárolta le barátnőjét és lányát. Másik gyermekét pedig csak azért hagyta életben, mert szerinte ő az árja fajhoz tartozik. Egy szörnyű drogos ámokfutás története.

Az angliai Garforthból származó John Miller tanárnő élettársát és 8 éves kislányát végezte ki egy baltával. Kisebbik, 4 éves lányát csak azért nem ölte meg, mert ő szerinte a tiszta árja faj leszármazottja – írja a Mirror.

A horrorfilmekbe illő, de még oda is súlyos eset 2011-ben történt, de a bíróság csak most hozott ítéletet a drog hatása alatt gyilkoló férfi ügyével kapcsolatban.

Sokkos állapotba került lánya majdnem 12 órát töltött el a házban a gyilkosság után, mert a férfi – szerencsére – elmenekült. A 38 éves – szakmáját tekintve vakoló – férfit a rendőrök találták meg egy természetvédelmi területen. A marihuána, kokain és különböző szteroidok hatása alatt álló, meztelenül fekvő mészáros akkor már megpróbálta felvágni az ereit.

John-Miller-main-2683482

A gyilkos, partnere és Abigail, aki ádáz küzdelmet folytatott életéért, de hiába

Partnerét, a 31 éves Sarah Laycockot brutálisan intézte el: kivágta a nyelvét, majd a garázsból magához vett baltával 23 sebet ejtett a nő arcán, mellkasán és nyakán. Lányán 9, rendkívül mély sebet vágott, ami a szerencsétlen tininél is halálhoz vezetett. A lány a rendőrség szerint kétségbeesett küzdelmet folyatott az életéért.

A férfi a mészárlás előtt leült a családdal, és közölte, hogy ez lesz az utolsó vacsorájuk, mert mindannyian meg fognak halni. Ameliát pedig kiváló DNS-e miatt kíméli meg, mert ő árja. Aztán kiment a baltáért, miközben élettársa felvitte az emeletre a gyerekekeket. De ez kevés volt, a férfi felment, lerángatta a lépcsőn Sarah-t, és indulhatott a mészárlás.

Mivel az orvosok nem tudták egyértelműen megállapítani, hogy a férfi paranoid skizonfrén, ezért beszámíthatónak minősítették, így 15 évet kapott.

A lemészárolt nő családja egyáltalán nincs megelégedve a büntetés mértékével. Szerintük a férfi tettére nincsen megfelelő ítélet.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top