Kezdőoldal / Egyéb / CSODA: MEGHALT, MAJD SZÓ SZERINT FELTÁMADT A FÉRFI
CSODA: MEGHALT, MAJD SZÓ SZERINT FELTÁMADT A FÉRFI

CSODA: MEGHALT, MAJD SZÓ SZERINT FELTÁMADT A FÉRFI

Orvosi magyarázatot egyelőre senki nem tud adni: Walter Williams szerdán váratlanul elhunyt, csütörtökön újra élt. Temetés helyett nagy bulit szerveznek a boldog rokonok.

A Williams család példája azt mutatja: csodák igenis létezhetnek. Már csak azért is írhatjuk le mindezt, mert egyelőre az orvosok sem tudnak mást mondani az érintetteknek.

A tisztességben megőszült Walter Williams, akit a szerettei „Hógolyónak” becéztek, szerdán hetvennyolc éves korában elhunyt. Dexter Howard igazságügyi orvos szakértő hivatalosan is megállapította a halál beálltát. Egy nappal később már azt kellett papírra vetnie, hogy Williams papa újra él.

89105Williams bácsi egyre jobban van, amit orvosai nem értenek

A férfi családja Isten ajándékának tartja visszatérését.

– Miután megvizsgálták, megállapították, hogy meghalt, a testét pedig hullazsákba tették – mondta a férfi unokaöccse, Eddie Hester.

Két órával később a család kapott egy telefonhívást a temetkezési vállalkozótól.

– A férfi azt mondta a vonal végén, nem ért egyet az orvosokkal, szerinte az édesapám lába mozgott – mondta „Hógolyó” lánya, Martha A. Lewis. A család azonnal a kórházba sietett, Walter papa akkor már kifejezetten fitt és üde volt. Orvosi magyarázat nincs. A halált diagnosztizáló Dexter Howard is erről beszélt.

– Biztosan több élete lehet – mondta a lánya. – Nem tudom, meddig marad még velünk, de most nagyon hálásak vagyunk a sorsnak – magyarázta.
A család temetés helyett hatalmas bulit szervez.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top