Kezdőoldal / Egyéb / DÖBBENETES OKBÓL GYILKOLTÁK MEG A SÉRÜLT GIMIST
DÖBBENETES OKBÓL GYILKOLTÁK MEG A SÉRÜLT GIMIST

DÖBBENETES OKBÓL GYILKOLTÁK MEG A SÉRÜLT GIMIST

A szellemi fogyatékos Christian Masseybe azért eresztett öt golyót a rabló, mert nem volt hajlandó odaadni frissen vásárolt fülhallgatóját, Még élt, amikor a rendőrök rátaláltak, így el tudta mondani mi történt.

A 21 éves, szellemileg visszamaradott fiú még gimnáziumba járt, ám az iskola közössége nagyon szerette a sportokban egyébként jeleskedő, hatalmas termetű Christiant.

A “gyengéd óriásnak” becézett Chris rajongott az elektronikus dolgokért, és nagyon büszke volt legújabb, 300 dolláros (68 ezer forintos) menő fülhallgatójára. Múlt szombaton is rajta volt, amikor egyik barátjához igyekezett, ekkor lépett oda hozzá egy fegyveres, és el akarta tőle venni féltett kincsét, amit Christian nem akart odaadni, és fogyatékossága miatt valószínűleg fel sem fogta, hogy az életével játszik.

84839

A szellemileg sérült fiú ragaszkodott kedvenc tárgyához. Ez lett a veszte.

A támadó feldühödött, és öt golyót eresztett a szerencsétlen fiú testébe. A lövések hangjára a környéken lakók értesítették a rendőröket, akik a helyszínre érve még életben találták Christiant. Még el tudta mondani mi történt, ám fél órával később belehalt sérüléseibe, írja a NyDailynews.

A tettest egyelőre még keresik.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top