Kezdőoldal / Egyéb / ELHANYAGOLTÁK GYEREKEIKET, CSAK MOROGNI TUDTAK, BESZÉLNI NEM
ELHANYAGOLTÁK GYEREKEIKET, CSAK MOROGNI TUDTAK, BESZÉLNI NEM

ELHANYAGOLTÁK GYEREKEIKET, CSAK MOROGNI TUDTAK, BESZÉLNI NEM

Még a sokat látott gyámhatóság alkalmazottai is elszörnyülködtek, amikor egy denveri házaspár otthonába látogattak. A brutális szülők ugyanis embertelen körülmények között tartották négy fiúgyermekeküket, akik még beszélni sem tudnak.

A 66 éves Wayne Sperling és felesége a 35 éves Lorinda Bailey várhatóan rács mögé kerül, miután kiderült, hogy négy gyermeküket egészen elképesztő körülmények között tartották. A Dream’In Demon értesülései szerint ugyanis a házaspár denveri otthonában vizelet és ürülék szaga hatott át mindent, a gyermekek pedig súlyosan visszamaradottnak látszottak.

82186

A horrorszerű állapotokra akkor derült fény, amikor az anya orvoshoz vitte legkisebb gyermekét, a doktor pedig a gyermek elhanyagoltságát látva azonnal értesítette a gyermekvédelmi szolgálatot, akik megdöbbentek Sperlingék otthonának látványától.

images

(illusztráció)

A páros négy gyermeke kórosan alultáplált volt, és gyakorlatilag nem lehetett megkülönböztetni őket. A 2, 4, 5 és 6 éves gyermekek nem voltak képesek emberi nyelven kommunikálni, csak morogni, az ágyuk alatt emberi- és macskaürüléket is találtak, a lakás padlója pedig vizeletben tocsogott.

Az apa szerint a gyermekeikkel semmi gond nincs, ugyanis ők állítólag ezen a sajátos morgó nyelven beszélnek egymással. A szülők tárgyalása a napokban kezdődött el, és kiskorú veszélyeztetéséért letöltendő börtönbüntetésre számíthatnak.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top