Kezdőoldal / Egyéb / ELKÉPESZTŐ: TÉVEDÉSBŐL NEM ÉLESZTETTÉK ÚJRA A KISFIÚT
ELKÉPESZTŐ: TÉVEDÉSBŐL NEM ÉLESZTETTÉK ÚJRA A KISFIÚT

ELKÉPESZTŐ: TÉVEDÉSBŐL NEM ÉLESZTETTÉK ÚJRA A KISFIÚT

A hatéves gyerek tüdőgyulladással került kórházba, és éjszaka leállt a keringése. Az ügyeletes orvosi stáb azonnal a segítségére sietett, ám az osztályos orvos leállította őket, mondván, a gyerek nem újraélesztendő. Később kiderült, összetévesztette egy másik kisfiúval.

A kis Jack Adcock elég rossz állapotban került kórházba, ahol megállapították, hogy tüdőgyulladása van. Amikor a gépek jelezték, hogy leállt a légzése, az ügyeletes azonnal riasztotta a nővéreket, és megkezdték a gyerek újraélesztését.

Ekkor érkezett a kórterembe az osztályos orvos, Dr. Bawa-Garba aki közölte velük, hogy a gyermek nem újraélesztendő, és utasította őket hogy hagyják abba a lélegeztetését és a szívmasszázst, írja a Daily Mail.

78481

A kis Jack még mindig élhetne ha az orvos nem keveri össze egy másik kisfiúval

Percekkel később az orvos észrevette, hogy a kórteremben nem az a gyerek fekszik, akire ő gondolt. Ekkor pánikszerűen megint elkezdték a gyerek újraélesztését, ám Jack ekkor már menthetetlen volt.

A kisfiú szülei beperelték a kórházat, az orvosnak pedig most a bíróságon kell felelnie tragédiát okozó hibájáért. Egyelőre annyit ismert el, hogy 12 órás ügyelet után nem volt a helyzet magaslatán. A tárgyalás folytatódik.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top