Kezdőoldal / Egyéb / Elképesztően sok pénzt talált egy hajléktalan.
Elképesztően sok pénzt talált egy hajléktalan.

Elképesztően sok pénzt talált egy hajléktalan.

Dollármilliók mellett sétáltak el a járókelők.

A Bones becenéven elhíresült, 60-as éveiben járó férfi nem hitt a szemének mikor kinyitotta a táskát. Bones egy forgalmas metróaluljáróban üldögélt és kéregetett, mikor kiszúrta a magányosan heverő sporttáskát a földön. Hamar a csomag mellé szegődött, jó közel hozzá, de egyenlőre meg sem érintette. Aztán mikor kellő idő eltelt és megbizonyosodott róla hogy “nincs gazdája” a holminak, odébb állt vele egy nyugisabb helyre. Amikor széthúzta a cipzárt, elképedt a látványtól. Megszámlálhatatlanul sok pénzel volt teletömve a pakk. A bankókat hamar átpakolta fekete zacskókba, a táskától pedig megszabadult.

6143374-greed--lot-of-money-in-a-suitcase-with-handKönnyen jött, könnyen megy. Bones-nak esze ágában sem volt elmondani bárkinek is hogy mekkora hal akadt a horgára, viszont egy végzetes hibát elkövetett. Még aznap méregdrága telefonokat, műszaki cikkeket és ruhákat vásárolt ami enyhén szólva nagy feltűnést keltett a környéken. Hiszen a férfi amúgy is elég ismert és feltűnő jelenség az utcán. A hirtelen jött jólét úgy tűnik szúrta valaki szemét, mivel a rendőrségen bejelentést tettek hogy nézzenek rá Bones körmére. A holmijai átkutatása közben a járőrök ráakadtak a töménytelen mennyiségű bankjegyre és a nemrégiben vásárolt termékekre. A zsaruk természetesen elkobozták mindenét, így a szerencsétlen fickó egy teljes napig sem élvezhette a gazdagságot.

A történet furcsasága igazából az hogy senki sem jelentkezett a kápéért. Utólag persze kiderült hogy a dohány mind egy szálig hamis. Így ügyebár érthető hogy miért nem érdeklődött senki a pénz után vagy miért nem tett senki bejelentést eltűnt, elveszett táska miatt. Charles L. Vain újságíró (New York Times) kiderítette, hogy igazából egy közértben dolgozó pénztáros nő hívta ki a rendőrséget, mivel észrevette hogy Bones nagy címletű hamis pénzel fizetett a sörért, amivel valószínűleg megakarta ünnepelni a szerencséjét.

[PA]

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top