Kezdőoldal / Érdekesség / Először fotózták le, amint a lélek elhagyja a haldokló testét!
Először fotózták le, amint a lélek elhagyja a haldokló testét!

Először fotózták le, amint a lélek elhagyja a haldokló testét!

Egy orosz tudósnak sikerült megörökítenie azt a pillanatot, ahogyan a lélek elhagyja a haldokló testét. Konstantin Korotkov egy úgynevezett bioelektrikus kamerával kapta lencsevégre az emberi lélek eltávozását a fizikai testbõl.

Eljárása a Kirlian fotográfia egy továbbfejlesztett változata, ami egy gázkisüléses vizualizációs metódussal jeleníti meg kék színnel az emberi életerõt. Korotkov tapasztalatai szerint a fizikai- és az asztráltest kontaktusa elõször a fejnél és a köldöknél szûnik meg, míg legutoljára az ágyék és a szív környékén lehet látni az elválást.

astral

A kutató szerint azoknál a személyeknél, akik váratlanul, vagy erõszakos módon halnak meg, egyfajta energiazavar keletkezik; az asztráltest a halál utáni napokban visszatér a fizikai testhez, ami a fel nem használt energiamaradványnak tudható be. Korotkov, aki egyébként a szentpétervári Research Institue of Physical Culture (Testnevelési Kutatóintézet) igazgatója, azt nyilatkozta, hogy energialeképezõ eljárásával tetszõleges biofizikai egyensúlyhiány figyelhetõ meg és valósidõben diagnosztizálható.

forrás: paranormal.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top