Kezdőoldal / Egyéb / Emberhús kapszula az új divat
Emberhús kapszula az új divat

Emberhús kapszula az új divat

Bár kacsa lenne a horrorisztikus hír, de sajnos nem az. Elhalt magzatok és halott csecsemők pirított maradványaiból készült kapszulák terjednek a világban!

8647146072

A Kínából kicsempészett készítmények ellen a dél-koreai rendőrség évek óta küzd sikertelenül, mára azonban nem csak ennek az országnak gyűlt meg a baja a kapszulákkal. A világméretű botrány akkor tört ki, amikor 2012-ben hatalmas mennyiségű emberhúskapszula akadt fenn a repülőtéri ellenőrzésen Dél-Koreában. Sajnos azóta sem történt komoly előrelépés a nyomozásban, pedig idén is rengeteg szállítmányt fogtak el a vámosok.

A hatóságok Kína északkeleti részéig tudták visszakövetni a csempészáru útját, de a gyárig egyelőre nem jutottak el. A kínai hatóság érzékenyen reagált az országukat ért vádakra, és Deng Haihua kormányszóvivő határozottan visszautasította a feltételezést, miszerint a helyi laza egészségügyi (és temetkezési) szabályok megkönnyítik az emberhúskapszula gyártását. „A maradványok bármilyen szintű kezelése szigorúan szabályozott.” – jelentette ki a BBC hírcsatorna kérdéseire a szóvivő. Hozzáfűzte, hogy a kínai hatóságok is nagy erőkkel nyomoznak az ügyben.

A kapszulák vásárlóinak többsége nem tudja, hogy az általuk alternatív Viagrának, vagy betegségeket gyógyító csodaszernek gondolt „gyógykészítmény” valójában horrorisztikus módon készül. Ráadásul nemhogy hatástalan, de egyenesen káros az egészségre: a kapszulákban ugyanis több esetben veszélyes kórokozókra, szuper baktériumokra bukkantak a vizsgálatokat végző labor kutatói.

forrás: donna.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top