Kezdőoldal / Egyéb / Földönkívüli humanoidot fényképeztek egy parkban! Videó
Földönkívüli humanoidot fényképeztek egy parkban! Videó

Földönkívüli humanoidot fényképeztek egy parkban! Videó

Befejeződtek egy titokzatos fénykép vizsgálatai Kanadában, amelyet több ufókutató, és Montreal városában lévő GARPAN központjában végeztek, amely többek között azonosítatlan repülő jelenségekkel foglalkozik. Az esetet még a rendőrség is vizsgálja.

Mindez 2011 júniusára nyúlik vissza, mikor is egy család a Chauveau parkban, Quebec városában, egy séta alkalmával készített képeket a szép tájról. Mielőtt a mesés fotóalbumot megmutatták volna ismerőseiknek, az egyik képen egy megdöbbentő dolgot véltek felfedezni. Egy titokzatos alakot az egyik képen egy fa mellett..

A GARPAN kutatói elemezték a fényképet, szerintük mind a kép, és a rajta látható idegen, humanoid lénynek vélt alak valódi. A képen látni lehet egy különös öv szerűséget is az idegen dereka táján. A helyszínt alaposan megvizsgálva, pontosan ugyan azon a helyen, több fotót készítve győződtek meg az alak méretéről, eredeti helyéről, mint ahogyan a családi felvételen is van.

alien-Parc-Chauveau232-Feb.-20-16.57-300x230

alien-Parc-Chauveau

ALIEN-EXTRATERRESTRE-ALIENIGENA-2014-HUMANOIDE-2014-CALIFORNIA-et-ufo

Fémdetektoros keresés után, egy kisebb fémlabdát is találtak a kutatók, amit további elemzésre küldtek a Department of Chemistry of Montreal laborjába.

P1012789-300x221

Jean Morissette ismert ufológus és kutató, társával David LeBlanc-al, azon a véleményen vannak, hogy nem elképzelhetetlen dolog az, hogy egy másik világból idelátogató értelmes lény kilétét fedezték fel. Különös esetről van szó, az ilyen második típusú észlelések elég ritkák, amik ilyen nagy nyilvánosságot kapnak.

További öt UFO kutatónak, és egy fotóelemzőnek is sikerült bebizonyítania, hogy a felvétel valódi, és egy idegen életforma látható a bizonyos fényképen.

ALIEN-EXTRATERRESTRE-ALIENIGENA-2014-HUMANOIDE-2014-CALIFORNIA

A közzétett kép és videofelvételeket, a vizsgálattal kapcsolatos dolgokat, jelenleg a rendőrség is elemzi, további részleteket nem tudni, hol is járnak jelenleg az üggyel kapcsolatban.

Számos példa volt már arra, hogy rengetegen próbálták meg a téma iránt érdeklődő nagyközönséget becsapni, úgyszintén a mai napig is,. és félrevezetni hasonló dolgokkal.

Soha nem fogjuk megtudni a valóságot? Ez esetben egy igazi földönkívülit látunk, vagy egy újabb átverés lenne az egész?

Egy dologban biztosak lehetünk,. Idegenek léteznek, és nem vagyunk egyedül..

forrás: ufosonline / paranormal.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top