Kezdőoldal / Egyéb / Homokozásért jelentették fel a gyerekeket!
Homokozásért jelentették fel a gyerekeket!

Homokozásért jelentették fel a gyerekeket!

Rossz helyen játszottak: környezeti katasztrófa lett a vége.

Gyerekturistákat jelentettek fel környezeti károkozás címén a szardíniai Valledoria tengerpartján, mivel játéklapátjaikkal a helyi folyót belevezették a tengerbe.

A tenger átlátszó vize iszapos barnára változott át – jelentette a La Nuova Sardegna szardíniai napilap szerdai száma. A strandoló turisták értesítették a rendőrséget, akik egy Valledoria partján nyaraló toszkán család gyerekeit azonosították elkövetőként.

30000

A hétéves kisfiú és öccse lyukat ásott a Coghinas folyó és a tenger közötti homoksáncon. Szüleik sem vették figyelembe a folyóparton feltüntetett táblát, amely az esetleges környezeti károkozás veszélyére és az ezzel járó jogi következményekre figyelmeztetett.

Sajnálom, de a tiltás mindenkire vonatkozik, a szülőknek jobban oda kellett volna figyelniük – nyilatkozta a Sassari közeli kisváros polgármestere. A szennyezett tengerszakasz tisztítását azonnal megkezdték – írta a szardíniai napilap.

Forrás: hir24.hu

Érdekes egyébként, hogy mikor olajszállító hajók öntögetik az olajat a tengerbe, azzal senki nem törődik, ugyanúgy folytathatják a hajókázást… Hát igen, a pénz nagy ÚR! 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top