Kezdőoldal / Egyéb / HALÁLOS KOCOGÁS: KRISZTA HASONMÁSA LÁTTA A GYILKOSOKAT?
HALÁLOS KOCOGÁS: KRISZTA HASONMÁSA LÁTTA A GYILKOSOKAT?

HALÁLOS KOCOGÁS: KRISZTA HASONMÁSA LÁTTA A GYILKOSOKAT?

A Soroksáron meggyilkolt Kardosné Gyurik Krisztinához megtévesztésig hasonlító nőt hallgatott ki tanúként a BRFK az emberölési ügyben – tudta meg a Bors. A nő előzőleg a Kardos családot kereste meg egy fontos információval.

Évek óta ismerem ezt a fiatal nőt, mert egy időben ugyanoda jártunk iskolába – magyarázta a Borsnak Kardos Lajos. – Az édesanyámat kereste meg azzal, hogy ő mindennap ugyanott szokott kerékpározni, ahol Krisztina futott, csak egy órával korábban. A feleségem megölése előtt ő napokon át látott egy metálszínű BMW-t az út végénél várakozni. Két, szerinte gyanús férfi ült benne, akikről az volt a meggyőződése, hogy feltűnően figyelik őt. Úgy emlékezett, hogy a gyilkosság napján ugyanezt az autót látta lassan haladva teljes hosszában végigmenni a kerékpárúton, ugyanott, ahol Kriszti futni szokott. Miután kihallgatták – úgy tudom –, már bizonytalan volt, hogy a gyilkosság napján vagy a nejem megölésének másnapján látta ezt.

223186_145201685562233_8084411_n

A tanúként kihallgatott nőnek – akit szándékosan nem nevezett meg Kardos Lajos – nemcsak a magassága, testalkata, látszólagos kora, de hosszú szőke haja is éppen olyan volt, mint Kardosné Gyurik Krisztinának.

Korábban írtunk arról, hogy szeptember 25-én szemből támadtak a kocogó asszonyra. Információink szerint minden jel arra utal, hogy előre kitervelték a gyilkosságot. Először egy ütést mértek Krisztina fejére, majd kicsavarták a kezét, karjánál fogva rángatták le a bicikliútról, ahová rendszeresen kocogni járt. Durván bántalmazták, megkötözték külön-külön a kezeit és a lábait. A gyilkos szemből, egy magával vitt zsineggel, néhány perc alatt végzett az asszonnyal.

Kardos Lajos-soroksari gyilkossag aldozat ferje-0002-VI

Kardos Lajos ismerte a hölgyet, aki kiszúrta a BMW-t

A BRFK következetesen tartja magát ahhoz, hogy nem nyilatkoznak a nyomozás állásáról. Azt a Hír TV-n elhangzott információt sem kívánták kommentálni, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda is bekapcsolódott az ügy felderítésébe.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top