Kezdőoldal / Egyéb / HÁTBORZONGATÓ: DÉMONOK ŰZTÉK EL A CSALÁDOT
HÁTBORZONGATÓ: DÉMONOK ŰZTÉK EL A CSALÁDOT

HÁTBORZONGATÓ: DÉMONOK ŰZTÉK EL A CSALÁDOT

Pokollá változott egy amerikai család otthona. Kiderült, hogy házukba démonok százai költöztek be, melyektől nem tudtak szabadulni. Horrorfilmbe illő jelenetek zajlottak az indiana állambeli házban.

Latoya Ammons három gyermekével és édesanyjával három évvel ezelőtt új otthonba költözött. Az indianai Gary városában álló ház azonban cseppet sem volt jó választás, lakói ugyanis hamarosan rettegni kezdtek benne.

Először furcsa hangokat, lépéseket hallottak a pincéből, pedig senki sem járt ott. Legalábbis szerintük…

87484

Még a rendőrök sem mertek belépni Latoya Ammons (a képen) házába, amelyben egy fotó megörökítette az egyik szellemet

Néhány hónap múlva valamennyiük szeme kidülledt, és borzasztó remegés rázta testüket, a legborzasztóbb pedig az volt, amikor minden ok nélkül morogni kezdtek. A 8, 9 és 12 éves gyerekek édesanyjukkal együtt teljesen kifordultak önmagukból, úgy érzékelték, láthatatlan erők lökik le őket a kanapéról, vagy préselik a szekrényhez. Különböző betegségek is kínozták őket. Kétségbeesésükben tisztán látóhoz fordultak, aki szerint kétszáz rosszindulatú démon zaklatja őket.

Haz2

Ezt követően Ammons a rendőrségtől kért segítséget, és a hatóság megbizonyosodott róla, hogy a szürreálisnak ható történések valósak. A legfiatalabb fiút ugyanis kórházba szállították, ahol többen látták, amint egy titokzatos erő felemelte és falhoz vágta, és olyan is előfordult, hogy hátrafelé sétált a falon.

A család végül Michael Maginot atyát is bevonta az ügybe, de ő nem volt hajlandó ördögűzést végezni a fiún. Végül médiumok tanácsára az anya olajjal mosta be kezeiket, oltárt állított a ház közepére, és zsályát égetve próbálta kifüstölni a szellemeket. Mindez hasztalan volt, ezért a család elköltözött.

forrás: borsonline.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top