Kezdőoldal / Egyéb / Hátborzongató levélben jósolta meg fia kivégzését az apa
Hátborzongató levélben jósolta meg fia kivégzését az apa

Hátborzongató levélben jósolta meg fia kivégzését az apa

Hatszor lőtt bele saját kilencéves fiába az 54 éves apa, aki néhány órával előtte levélben írta meg ismerőseinek: úgysem állíthatják meg. Tettét bosszúból követte el, hogy fájdalmat okozzon volt feleségének.

Teljesen elvette az eszét a válása a New Hampshire-ben élő Muni Savyonnak. Hogy az 54 éves férfinak pszichológiai problémái vannak, azt már borzalmas tette előtt is tudták, ezért volt, hogy kilencéves fiát, Joshuát csak felügyelettel vihette el láthatásra.

83583

Apja képes volt bosszúból kioltani a fiú életét, szó szerint kivégezte Joshuát

Ám így is képes volt véghez vinni borzalmas tettét – annak ellenére, hogy szándékáról e-mailben számolt be ismerőseinek, néhány órával azelőtt, hogy kegyetlenül meggyilkolta volna a fiát. Sajnos a figyelmeztetés későn ért célba, így végül is valóra vált az apa jóslata, amelyet a levelében megfogalmazott: úgysem állíthattok meg – számolt be a NY Daily News.

A barátainak elküldött e-mailben részletesen leírta, mit tervez, és hozzátette: „Egy dolgot fontos tudnotok: nincs senki és semmi, aki a tragédiát megelőzhette volna. Ha azt kérditek, miért tettem, ne törődjetek vele – őrült vagyok.”

download(1)

A férfi negyven perce volt együtt a fiúval egy felügyelő jelenlétében, amikor egyszer csak előrántott egy pisztolyt és hátulról fejbe lőtte a gyereket, majd még ötöt belelőtt. Tette után maga ellen fordította a fegyverét és öngyilkos lett.

A szívtelen gyilkosságot bosszúból követte el: így akarta összetörni a volt felesége szívét, akivel elmérgesedett gyermekelhelyezési perben álltak. E-mailjében ezt is megírta. „Az exem most majd egyedül marad az iszonyatos bánattal, hogy elvették tőle az egyetlen fiát, egyedül lesz az érzéssel, amit én olyan jól ismertem.”

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top