Kezdőoldal / Egyéb / HÁTBORZONGATÓ: SZELLEMET FOTÓZOTT GELDOF LÁNYA
HÁTBORZONGATÓ: SZELLEMET FOTÓZOTT GELDOF LÁNYA

HÁTBORZONGATÓ: SZELLEMET FOTÓZOTT GELDOF LÁNYA

Peaches Geldof megörökítette kisfiát és önmagát a fürdőszobába. A selfie-n egyértelműen látszik, hogy egy plusz kéz fogja meg a zenész lányának vállát. Az egykori modell kiderítette, ki látható a képen.

Egy rejtélyes kéz jelent meg Peaches Geldof fotóján, amikor kisfiát és önmagát fotózta fürdőszobájukban – írja a Mirror. Miután észrevette a szellemkezet azonnal posztolta az Instagramon azzal a szöveggel, hogy sikerült lefotózni egy titokzatos szellem kezét.

Az egykori modell elmagyarázta a rajongóinak, hogy egyik kezével a telefonját fogta, a másikkal pedig a gyereket, a fiának kezei pedig nem érik még át a vállát, ráadásul fizikailag is lehetetlen lenne, hogy ott jelenjen meg a keze, ami amúgy is sokkal kisebb, mint a szellemé.

85229

Geldof nem fél a szellemtől, ezért nagyon várja, hogy visszatérjen hozzájuk. Ráadásul utána is járt, hogy vajon kié lehet a titokzatos kéz. Mint kiderült, abban a házban, ahol élnek, az 1920-ban egy gazdag férfié és a terhes feleségé volt. Az asszony annak idején halva szülte meg csecsemőjét, amit nem tudott feldolgozni, ezért öngyilkos lett a fürdőszobában.

Az asszony szerint az öngyilkos nő keze jelent meg a képen, és nagyon reméli, hogy szereti a gyermekeket. Arról is beszámolt, hogy soha semmi rossz előérzete nem volt a házzal kapcsolatban, nagyon barátságosnak tűnt korábban is. Állítása szerint csakis az öngyilkos anyuka lehet a kísértet, hiszen senki nem halt meg a náluk korábban.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top