Kezdőoldal / Egyéb / HAZAMEHETTEK A KISFIUKAT HALÁLRA ÉHEZTETŐ AGÁRDI SZÜLŐK
HAZAMEHETTEK A KISFIUKAT HALÁLRA ÉHEZTETŐ AGÁRDI SZÜLŐK

HAZAMEHETTEK A KISFIUKAT HALÁLRA ÉHEZTETŐ AGÁRDI SZÜLŐK

Házi őrizet­be helyezték azt az agárdi házaspárt, amelyik halálra éheztette 19 hónapos kisfiát. A szörnyű halált halt kis Benjamin ügye nagy port vert fel.

Házi őrizet­be helyezték azt az agárdi házaspárt, amelyik halálra éheztette 19 hónapos kisfiát. E. Benjámin alig nyomott többet, mint egy nagyobb újszülött: négy és fél kilósan került kórházba, keringése leállt, életét már nem tudták megmenteni.

A tragédia után a szülőket letartóztatták, most azonban hazaengedték őket erődítményszerű luxusházukba. A Bors szerette volna megkérdezni őket, miért nem adtak enni a kicsinek. Csöngetésünkre azonban egy idősebb férfi – feltehetően a kis Benjámin nagypapája – nyitott ajtót, és közölte: nem nyilatkoznak.

78221

 

A szülők hiába kerültek haza, kisfiuk, Benjámin sírjához egyelőre nem mehetnek ki, legfeljebb, ha erre külön engedélyt kapnak a bírótól.

– A bíróság mindkét személy esetében a har­mincnapos házi őrizet elrendelése mellett döntött, a határozat rögtön jogerőre is ­emel­kedett – közölte kérdésünkre Gieszné dr. Boda Orsolya, a Székesfehérvári Törvényszék elnökhelyettese.

Értesüléseink szerint az ügy­ben érintett természetgyógyász szintén házi őrizetben védekezhet.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top