Kezdőoldal / Egyéb / Hogyan kerültek ufóábrák a gabonatáblába?
Hogyan kerültek ufóábrák a gabonatáblába?

Hogyan kerültek ufóábrák a gabonatáblába?

Bonnya — Ufók üzentek, vihar pusztított, vagy ősi romokat rejt a föld, esetleg, ahogy a helyi polgármester mondta: egyszerűen csak „megdőlt cseppet sávokban az árpa”? – két napja tartják lázban az országot a titokzatos bonnyai gabonanégyzetek.

A rejtélyre S. András (41) hívta fel az index.hu figyelmét.

– Száz méter széles és egy kilométer hosszú sávban rajzolódnak ki a teljesen szabályos formák. Olyan, mintha egy összefüggő rendszer lenne az egész – mondta a Blikknek András, aki meg is örökítette a látványt. – Amikor megláttam, hogy az árpaszálak mindegyike három helyen, harmincfokos szögben megtört, már biztosan tudtam: sem emberi kéz, sem természeti erő nem képes ilyesmire!

ufo1

Linszter Árpád, a Magyar Ufókutató Hálózat tagja szerint egyértelmű, hogy ufók tették tiszteletüket Somogyban.
– Döbbenetesen szabályos alakzatok, hatalmas terület, gömböcskék az árpaszálak töréseinél: tipikusan az idegen civilizációk üzeneteire jellemző ismérvek. Ráadásul nemzetközi szinten is megfigyelhető, hogy a májustól októberig tartó csúcsidőszakban észlelik legtöbbször ezeket a jelenségeket! – magyarázta Linszter.

Orlóczy László botanikus azt mondta: bár sem jég, sem pedig szél nem képes szabályos alakzatban pusztítani, biztosan van magyarázat a rejtélyre.

ufo (1)

– Hallottunk már hasonlóan titokzatos jelenségekről, azoknál a megoldás sokkal inkább földhözragadt, mintsem földöntúli volt: helikopterrel permetezték a területet, és a landoló gép talpa hagyott „üzenetet” a gabonatáblában.

Szabó Mátét légi régészként ugyancsak izgalomba hozzák a gabonaföldeken fel-felbukkanó furcsa alakzatok, ám ő ufók helyett a történelemben sejti a megoldást.

Marcz Konrád polgármester szerint egyszerű a magyarázat.

– Ilyen mindig is volt: a vihar miatt sávokban megdőlt az árpa. Nekünk ugyan senki nem üzent semmit! – summázta a falu első embere.

forrás: www.blikk.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top