Kezdőoldal / Egyéb / HORROR: KILÓGOTT AZ ÚJSZÜLÖTT AGYA A HOMLOKÁBÓL – FOTÓVAL +18
HORROR: KILÓGOTT AZ ÚJSZÜLÖTT AGYA A HOMLOKÁBÓL – FOTÓVAL +18

HORROR: KILÓGOTT AZ ÚJSZÜLÖTT AGYA A HOMLOKÁBÓL – FOTÓVAL +18

Orvosi csodának tartják azt a brit kisfiút, aki lyukas koponyával született. Mikor világra jött a doktorok azt tanácsolták az édesanyjának, hogy hagyja meghalni a gyereket.

Öt évvel ezelőtt, mikor Jamie Daniel megszületett az orvosok biztosak voltak benne, hogy a kisfiú első éjszakáját sem fogja túlélni. A gyerek egy lyukkal a homlokán jött világra, melyen keresztül agya kitüremkedett a koponyájából – írja a Mirror. Másnap, mikor a gyerek még mindig életben volt, a doktorok azt mondták az anyának, nem tudnak segíteni a gyereken az lesz a legjobb, ha hazaviszi és hagyja, hogy otthon, csendben meghaljon.

76369-225x300

Arra azonban senki nem számított, hogy a gyerek mindennél jobban akart élni. Hónapok teltek el és a Daniel egyre erősebb lett, sőt a bőr is kinőtt a homlokán. Az anya ismét orvoshoz fordult, ekkor kezdtek el a doktorok is komolyabban foglalkozni a gyerekkel és azzal, hogyan mentsék meg.


A kisfiú első operációjára négy hónapos korában került sor, ekkor a sebésznek sikerült bezárnia a rést a fején. Ezt, egy másik műtét követte, mely során végelegesen lezárták a lyukat és eltüntették annak helyét.

Jamie-Daniel-1940809-300x199

Daniel jelenleg speciális óvodába jár, megtanult beszélni, édesanyja elmondása szerint rengeteg barátja van. Imád focizni és kedvenc időtöltése, hogy szülei iPadjén játszik. Egy kutatóorvos szerint csoda, hogy a gyerek életben maradt, az pedig még nagyobb döbbenet, hogy önállóan mozog és beszél. – Elképesztően erős kisfiú, minden tiszteletem az övé – nyilatkozta az orvos a riportereknek.

forrás: borsonline.hu


Ez is érdekelhet még:

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top