Kezdőoldal / Érdekesség / Idegen faj bázisa van az Antarktisz alatt?
Idegen faj bázisa van az Antarktisz alatt?

Idegen faj bázisa van az Antarktisz alatt?

A műholdak furcsa alakzatokat mutatnak
Az egykori atlantisziak városának romjai találhatók a kontinens alatt?

Az Antarktisz egy lakatlan, ugyanakkor csodálatos vidék, egyszerre veszélyes és veszélynek kitett hely. Éles kontrasztok jellemzik ezt a rejtélyes kontinenst, mely első látásra lakatlannak tűnik, pedig sokak szerint mégsem az. Az összeesküvés-elméletekkel foglalkozók igaznak hiszik, hogy az Antarktiszon élők rejtőznek mások elől, de legalábbis olyan ősi civilizáció maradványai bújnak meg a mélyben, melynek az idegenekhez is köze lehetett.

piri-map

Az ilyen elméletekkel foglalkozók egyetértenek abban, hogy az Antarktisz jege alatt egy hatalmas világkatasztrófa által elpusztított, fejlett faj maradványai találhatók meg.

A kontinenssel kapcsolatos nyugtalanító részletek közé tartozik, hogy 1938-ban a náci Németország a kor legszerteágazóbb kutatását szervezte meg Antarktiszon, és a párt legbelsőbb körei különös jelentőséget tulajdonítottak neki. Állítólag a későbbiekben Nixon elnök is létrehozta a Jason Társaságot annak érdekében, hogy a Titkos Földnévre keresztelt program keretében kutassák arejtélyes kontinens titkait.

Einstein, másokkal együtt, több mint lehetségesnek tartotta ezt az elméletet, melyre talán bizonyítékok is lennének. A földkéreg legutolsó elmozdulása valószínűleg i. e. 15 000 és 10 000 között játszódott le, abban az időszakban, amikor az észak-amerikai kontinens nagy részét jég borította. A jégkorszak elmúltával több milliárd tonna jég olvadt el, mely a tengerszint emelkedését és a jég súlyától megszabadult földkéreg mozgását idézte elő. A mozgások következtében Antarktisz olyan mértékben mozdult el, mely elég volt ahhoz, hogy a jég teljesen elborítsa. Az összeesküvés-elméletek hívei úgy tartják, ez a fejlett civilizáció, vagyis az atlantisziak túlélői menekültek később Egyiptomba, hogy továbbörökítsék tudásukat.

A lehetséges bizonyítékok

atlantis_piri

Ősi civilizáció romjai lennének tehát a Déli-sark jégtakarója alatt? Az Antarktisz nyugati részén a műholdképek szokatlan köralakzatokat mutatnak. Valószínűleg vulkánkrátereket sejtetnek, ugyanakkor néhány elemzés a vas magas koncentrációban való jelenlétére utal, mely tény azért említésre méltó, mert Platón szerint a várost védő falakat fémből emelték. A másik megdöbbentő bizonyítékot – mely arra enged következtetni, hogy az Antarktisszal kapcsolatos összeesküvés-elmélet megalapozott lehet – egy eredeti dokumentum jelenti, az 1513-ban Konstantinápolyban rajzolt Piri Reis-térkép.
A térképet korábbi tengerészeti térképek alapján készítették, arra viszont senki sem tudott meggyőző magyarázattal szolgálni, hogy hogyan ábrázolhatja egyáltalán azt, ami rajta szerepel. Mindemellett más hasonló térképek is léteznek, melyek alátámaszthatják azt az elképzelést, miszerint az Antarktisz szolgált otthonául annak a sokak által ismert, elveszettnek hitt civilizációnak, melyet Atlantisznak hívnak

forrás: http://www.femina.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top