Kezdőoldal / Érdekesség / “Igenis vannak UFO-k, és mi láttuk őket!”
“Igenis vannak UFO-k, és mi láttuk őket!”

“Igenis vannak UFO-k, és mi láttuk őket!”

Legendák keringenek a világűrben élő idegen lényekről, kiket mi csak UFO-kként emlegetünk, és olyan színes történetek látnak napvilágot a velük való találkozásokról, melyek állítják: látták már őket az égbolton elsuhanni. Ez az eset azonban gyök

űrhajó

Hatalmas sikersztoriként robbant a hír, amikor 1969-ben az Apollo 11 űrhajósai a történelemben elsőként a Hold felszínére léptek. A három űrhajós – Buzz Aldrin, Neil Armstrong és Michael Collins – legendás története bejárta a világot, eredeti felvételeket és filmeket, beszámolókat hallottunk már róluk – egyvalamit azonban titokban tartottak.

A Buzz Aldrin által publikált könyvben – melynek címe Visszatérés a földre – az űrhajós az Apollo 11 történetét és fent tapasztalt élményeiket írja meg, valamint lerántja a leplet a NASA által eltitkolt dolgokról, melyeket az Apollo 11 utazása kapcsán hallgattak el mind a mai napig.

Az egykori asztronauta legmegdöbbentőbb állítása szerint az 1969-ben Holdra szálló legénység testközelből, saját szemmel látott idegen lényeket. A NASA sem cáfolta állításukat, azonban örök titoktartásra kötelezte a három űrhajóst.

“A NASA attól tartott, hogy ha a titokra fény derül, tömeghisztéria tör ki. Talán igazuk is volt. Ám mostanra az emberiség van annyira fejlett és befogadóképes, hogy megtudja: igenis vannak UFO-k, és mi láttuk őket!” – mondja Buzz Aldrin.

És hogy hogyan is néznek ki az univerzum más, civilizált lényei?

“Ne kis zöld élőlényekre gondoljanak, de mindenképpen idegenek voltak. Egy kalapszerű valamit láttunk, ami félelmetes sebességgel körözött körülöttünk. Egy az egyben olyan volt, mint ahogyan a repülő csészealjat napjainkban leírjuk. Ráadásul nem csak ez volt az egyetlen ilyen élményünk. Amikor Neil a Holdra lépett, egyértelműen látta, hogy két élőlény a közelben figyeli és rejtőzködik. Később én is láttam őket. Hatalmasak voltak, és félelmetesek.”

forrás: stop.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top