Kezdőoldal / Érdekesség / Ismét egy kép, amin mil­liók vesz­tek össze: Te mi­lyen szí­ne­ket látsz?
Ismét egy kép, amin mil­liók vesz­tek össze: Te mi­lyen szí­ne­ket látsz?

Ismét egy kép, amin mil­liók vesz­tek össze: Te mi­lyen szí­ne­ket látsz?

Két részre sza­kítja a ne­te­zők tá­bo­rát a kö­vet­kező teszt, hi­szen az em­be­rek más és más szí­nű­nek lát­ják a fotón lévő a strand­pa­pu­csot. Min­denki ra­gasz­ko­dik a maga iga­zá­hoz.

 

Emlékszel még, hogy 2015 februárjában mindenki a #thedress-ről beszélt? A ruháról, amit sokan fekete-kéknek, míg mások fehér-aranynak láttak.

 

Most ugyanez a helyzet a következő strandpapuccsal. Úgy tűnik, megint ez a színkombináció téveszti meg a szemünket. Kérdés: te milyen színűnek látod?

Sokak szerint fehér-arany, míg mások a kék-feketére esküsznek, sőt, olyan is akad, aki barna-világoskéket mond. Nos, ha készen állsz, megmutatjuk, igazából hogyan néz ki ez a strandpapucs:


Nos, a kék-fekete kombó győzött! De akkor hogy lehet, hogy annyian másképp látják a lábbelit? Tudósok megállapították, hogy mivel ezek a képek túlexponáltak, túl sok a fény rajtuk, így az agy maga dönti el, mennyire érzékeli világosnak a színeket. A fényviszonyoknak köszönhetően láthatod a feketét egyszerűen aranynak, a kéket pedig fehérnek.

Te eltaláltad a színét?

 

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top