Kezdőoldal / Egyéb / ISZONYÚ: KEBABKÉNT ADTÁK EL A MEGGYILKOLT TINILÁNYT (18+)
ISZONYÚ: KEBABKÉNT ADTÁK EL A MEGGYILKOLT TINILÁNYT (18+)

ISZONYÚ: KEBABKÉNT ADTÁK EL A MEGGYILKOLT TINILÁNYT (18+)

Borzalmas bűntényt idézett fel a Daily Mail egy gyászoló édesanyát ért támadás kapcsán. Egy eltűnt 14 éves kislánnyal kezdődött minden, akinek gyilkosait máig nem sikerült elfogni. Azóta pedig az anyára szállt rá egy őrült.

A poklok poklát járta meg az angliai Blackpoolban élő Karen Downes, akinek éppen tíz évvel ezelőtt tűnt el az akkor 14 éves lánya. Sem a kislány, sem a holtteste nem került elő azóta sem, bár sok jel arra utalt, hogy brutális bűntény áldozata lett.

bentre(2)

Az anya egy honlapot hozott létre az eltűnt Charlene emlékére, és a nyomozás részleteinek összegyűjtésére. Ezen a weboldalon keresztül ismerkedett meg az asszony egy új-zélandi férfival, akit olyan fanatikusan elkezdett foglalkoztatni a rejtélyes ügy és maga a gyászoló anya, hogy a végén a fél világon átutazva Nagy-Britanniába érkezett.

Mint kiderült, azért, mert beleszeretett az anyába, akitől azt követelte, hogy hagyja el a férjét és a családját és utazzon el vele Új-Zélandra. Amikor a döbbent asszony ezt megtagadta, az őrült férfi rátámadott és a haját kezdte tépni.

Ennek mostani esetnek a kapcsán idézte fel a Daily Mail a tíz éve eltűnt Charlene borzalmas esetét. A rendőrség annak idején meg volt győződve róla, hogy a tinilány 12 évesen szexbűnözők karmaiba került, és legalább száz férfi élhette ki rajta szexuális vágyait az eltűnése előtt. A gyermekszexhálózatot működtető banda helyi gyors éttermek tulajdonosaihoz volt köthető.

85895

Állítólag ebben a gyorsétteremben adták el a kislány maradványait

A rendőrök biztosak benne, hogy a lányt meggyilkolták, a holttestét pedig ledarálták, és egy helyi gyorsétteremben hozzákeverték a kebabként és hamburgerként kisütött húshoz, az ebből készült ételt pedig el is adták gyanútlan vásárlóknak.

Annak idején két, az üzletben érdekelt férfit is letartóztattak, de végül nem sikerült száz százalékosan bizonyítani a bűnösségüket, így a vádat ejtették. A tettesek azóta sincsenek meg.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top