Kezdőoldal / Egyéb / KÉT VIDEÓT IS KÉSZÍTETTEK EGY UFÓNAK VÉLT REPÜLŐ TÁRGYRÓL
KÉT VIDEÓT IS KÉSZÍTETTEK EGY UFÓNAK VÉLT REPÜLŐ TÁRGYRÓL

KÉT VIDEÓT IS KÉSZÍTETTEK EGY UFÓNAK VÉLT REPÜLŐ TÁRGYRÓL

Karolinában 10 nap alatt két ufóészlelés is történt. Az egyik találkozásról két felvétel is készült, másik esetről csak beszámoló van. A szkeptikusok szerint távirányítós játékrepülő látható a videókon.

Rejtélyes felvételeket készített egy dél-karolinai férfi – írja a NyDaily News. A lap szerint a videókon egy ufó látható, amely az első videón perccel később el is tűnik. A másik felvételen is szerepel az idegennek vélt objektum, annak köszönhetően, hogy a szemtanú ismét észrevette az égbolton az azonosítatlan tárgyat, de mellette egy repülő is látható.

A férfi videóján máris rengetegen vitatkoznak, hiszen ezen sem egyértelmű semmi. Vannak, akik szerint távirányítós játékrepülővel van dolgunk, mások szerint pilóta nélküli földi gyártású repülőgéppel. Természetesen vannak, akik szerint ez minden kétséget kizáróan ufó.

Quang Tran mindkét videóját január 30-án készítette, és már a legtöbb ufós oldalra felkerült, és erről beszélnek a fórumozók.

Karolina az ufó-hívők szerint egy gyakran látogatott hely, például 2012-ben fel is robbant ott egy űrhajó, amelynek egyetlen darabját sem találták meg. A kutatók szerint azért, mert egy meteor véltek látni az emberek, és bár ők sem tudják mi lehetett – volna – a becsapódás pontos helye, valószínűsítik, hogy teljesen elégett a meteor mielőtt földet ért.

Eközben Észak-Karolinában

A felvétel után négy nappal egy férfi arról mesélt az egyik észak-karolinai lapnak, hogy február 3-án este hazafelé tartva a fák felett megpillantott egy lebegő fehér fényű objektumot. Mindez Myrtle Beach előtt volt 1,5 kilométerrel. A szemtanú szerint nem volt hangja az idegen tárgynak és legalább 30 másodpercig egyhelyben maradt.

A férfi szerint ennél furcsábbat soha életében nem látott, és bár próbálta követni a kocsijával, hamar szem elől tévesztette.    

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top