Kezdőoldal / Tanulságos / Ki­dur­rant a nő 14 kilós gi­ga­melle! DURVA FOTÓ!
Ki­dur­rant a nő 14 kilós gi­ga­melle! DURVA FOTÓ!

Ki­dur­rant a nő 14 kilós gi­ga­melle! DURVA FOTÓ!

Vajon mi visz rá egy egyéb­ként jó alakú nőt, hogy ilyen ke­gyet­le­nül nagy mel­lett ope­rál­tas­son ma­gá­nak? Mind­egy is, mert az im­plan­tá­tum ki­dur­rant és most a nő élete forog koc­kán.

 

Nagyobb a mellet akart, mint a feje

Az 53 éves Dee Stein 3000 köbcentis mellekkel él immár 20 éve. A Los Angelesi-i nő most egy újabb plasztikai műtétre készül, bár tudja jól, ebbe akár bele is halhat. Annak idején E kosár méretű, úgynevezett dupla lumen implantátumot ültettek mindkét keblébe, ezek egyike most kidurrant, a benne lévő sóoldat pedig szivárogni kezdett.

(Fotó: Profimedia)
(Fotó: Profimedia)

Halogatott, mert félt

Dee először nem akart tudomást venni a helyzetről. Bár logó melleinek látványa már a balesetet követő első napokban is lesújtó volt, mégsem ment azonnal orvoshoz. Így heteken át szivárgott testébe az erős sóoldat pokoli fájdalmakat okozva neki. Állandóan szédült, naponta többször elájult és kegyetlen kínokat állt ki. Végül bement egy klinikára, ahol az orvosok összecsődültek a hihetlen látvány miatt.

Belülről marta húsát a só

Csaknem másfél liter sóoldat szivárgott ki addigra az implantátumból,  és roncsolta a környező szöveteket. Az orvosok azt mondták, az elhanyagolt állapot miatt a helyreállító műtét életveszélyes lehet, de felmerült a mellek teljes eltávolítása is. A gigamellű nő végül úgy döntött, akár élete kockáztatásával is vállalja a veszélyes beavatkozást. Az orvosok szerint még legalább két veszélyes operáció vár rá.

 

 

 

 

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top