Kezdőoldal / Egyéb / Különös lényt fotóztak a szarvasvadászok
Különös lényt fotóztak a szarvasvadászok

Különös lényt fotóztak a szarvasvadászok

Az utóbbi napokban nagy port kavart az FBI honlapjára állítólagosan frissen felkerült roswelli ufó akta, ám néhány hónapja más esemény tartja lázban Amerikát. Louisianában ugyanis egy idegen lényt fotózott egy szarvaslesre beállított infra kamera.

felvi

(az infra kamerás felvétel az idegenről)

A felvételeken látható dátum szerint még 2010 decemberében kapták lencsevégre a különös lényt Észak-Louisianaban, amikor egy vadász egy szarvaslesre beállított, mozgásérzékelővel ellátott infra-kamerával készült vadakat fotózni. A fotó készítője sokáig inkognitóban maradt, hiszen csak vadásztársaságok fórumán mukkant fel a vérfagyasztó fotó, mígnem valaki elküldte a helyi televíziós csatornáknak. Miután nyilvánosságra került a fotó, többen kételkedtek annak valódiságában, különösen, hogy a fotó készítője nem jelentkezett. Aztán megtört a jég, hiszen névtelenül, de fölfedte magát a képet készítő úriember, aki elmondta, hogy azon a napon több felvételt készített a gép az erdőben, de amikor kiment, hogy megnézze azokat, a gépet összetörve találta, de a memóriakártyát még ki tudta olvasni. A fényképezőgép több szarvast is megörökített nappal és éjszaka is, valamint a korábban a televíziókban is bemutatott lényt. Ekkor már a kétkedők is kezdték elhinni a vadász állítását, hiszen a többi felvételen is tökéletesen látszanak a megörökített állatok.

Az UFO szakértők hitelesnek tekintik a felvételt

A férfi mellesleg úgy kommentálta az esetet, hogy nem tudja mi látható a felvételen, de abban reménykedik, hogy a lény vegetáriánus, hiszen nem szívesen futna össze vele az erdőben. Abban az UFO szakértők is megegyeztek, ameddig nincs érdemi cáfolata a felvételnek, addig azt hitelesnek tekintik.

Korábban több videó-megosztó portálra is felkerült egy titokzatos videofelvétel, amelyben egy különös lény fut át egy sztrádán. A hasonlóság valóban csak a véletlen műve vagy immáron komolyabban el kellene gondolkodnunk azon, hogy nem vagyunk egyedül ezen a világegyetemen?

forrás: haon.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top