Kezdőoldal / Kávészünet / Legjobb nyaralós fénykép ötletek
Legjobb nyaralós fénykép ötletek

Legjobb nyaralós fénykép ötletek

A nyaralás mindenki számára az év egyik várva várt fénypontja. Egy kis kikapcsolódás mindenkinek kijár. Nemárt néha elszabadulni a szmogtól büdös, nyüzsgő városi betonrengetegből, kiszakadni a feszültséggel teli munkahelyi légkörből, és helyette inkább egy kellemesen hűvös, félárnyékos helyről figyelni a nyugtató hullámokat, amikkel a gyerekek önfeledten játszadoznak, vagy éppen a haverjaid egymást hülyítve labdáznak. Hogy ezek, a vakáción szerzett élmények örökké megmaradjanak, örökítsd meg őket. A fényképeket lapozgatva könnyen visszaemlékezhetünk, újraélhetjük, vagy éppen megoszthatjuk másokkal a felejthetetlen nyári pillanatokat. Erre nagyon kreatív fotóötletek vannak, amik majd szépen bekeretezve kiváló ajándék lesz nagymamáknak, nagypapáknak.

 

Képkeret a képkeretben

Ehhez az ötlethez nem kell más csak egy szép háttér, amit a homokba lehelyezett képkeretbe belefoglalsz, na meg persze a lényeg, a  fotogén kis csipet-csapat. Háttérnek nézz ki egy csendes homokos tengerparti részt, amerre csak a madarak járnak, képkeretet pedig válassz olyat, ami a vízpart hangulatához illik, ez lehet egy borongósabb háttérbe beleolvadó homokszínű, vagy épp ellenkezőleg, mondjuk egy kirívóan élénk türkiz színű. A képkerettel egyedibbé, különlegesebbé teheted a nyaralós családi képeidet. Egy pár bekandikáló fűcsomóval még rá is tehetsz a lapáttal.

Egy nyaralás barátnőkkel

Vakáción a család

Képkeret a képkeretben

 

Tréfás képek vödörrel

Ha inkább valami vicces fényképötlettel szeretnéd megörökíteni a mozgalmas nyári vakáció felejthetetlen hangulatát, akkor használj egy színes vödröt, ami épp bekebelezi a menekülésre késztetett fotóalanyokat. Kérd el egy percre a parton homokozó gyerekek vödrét, és varázsold egy kép erejéig óriásbödönné, vagy éppen a szeretteidet megijedt kisemberekké, minden csak nézőpont kérdése. A siker garantált lesz.

Vicces optikai illúzió

Becserkészve a csapat

Célpont bemérve

Homokművészet

Egy tengerparton a homok adott, amit hülyeség lenne nem felhasználni, mivel sokféle ötletes dolgot lehet kihozni belőle. Igaz kicsit munkaigényesebb, mert a homokkal kell munkálkodni, de az lehet szórakozás a javából.

Készíthetsz művészibb alkotást, amiben akár te lehetsz az egek ura, és libbenő homokruhában légiesen lebeghetsz…

Homokba öltöztetve

….vagy éppen partra vetett vidám sellőként is pózolhatsz. Kővel kirakott uszonyaidat mindenki irigykedve nézi majd.

Gyönyörű sellők a vízparton

“Ne veszítsd el a fejed!” – most az egyszer kivételt tehetsz. Ezzel a kicsit morbid képpel sokkolni fogod a népet.

Hol van a fejem?

Rajzoljatok homokba smájlikat, és ruházzátok fel őket árnyékaitokkal! Jó kis játék lesz majd kitalálni a többieknek ki kicsoda a grimaszáradatban.

Arcok a parton

 

Kreatív fotóötletek

Akarsz egy olyan képet, amit majd mindenki ámuldozva vagy éppen röhögőgörcsöt kapva hahotázva nézeget? Elég az unalmas képekből, használd kreativitásod, és nyűgözd le a többieket.

Gyűjtsd össze a víz felszínén lebegő hínárcafatokat, hogy minél ijesztőbb tengeri szörnyként ijeszthetgesd a mit sem sejtő vízben pancsoló fürdőzőket. De a pillanatot ne felejtsd el lekapni!

Mélytengeri szörny kislányokat eszik

Használd ki a teret, téveszd meg vele a szemeket! Belelökni a vízbe a másikat már nem menő, inkább pöcköld el haverodat!

Eegy..kettő..három!

A hűsítő limonádé citromkarikáját mielőtt még mohón elfogyasztanád használd fel egy fotó erejére, ha későn kelő vagy, és lekésted volna a napfelkeltét nem kell várnod holnapig, varázsold fel az égre!

Citromnaplemente

 

Napfelkelte, naplemente…

Ha már a napnál tartunk, akkor nemárt jobban kitérni rá. Biztos sokszor mondták már neked vagy tapasztaltad, hogy nappal szemben nem jó fényképezni, de a vakító világossággal ellentétben szép képeket is ki lehet hozni belőle.

Használd ki, amikor a nap jó helyen van az égen, nincs szükség photoshop-os fényeffektekre!

Vörös démon a tengerparton

Igaz, az időt még senkinek se sikerült megállítania, de attól még a képen úgy tűnhet.

Hopp! Ezaz! Elkaptam!

Nem véletlenül ugrándozik mindenki naplementével a háttérben. Igaz kicsit elcsépelt, de a fekete emberalakok kikörvonalazódása háttérben a nyugvó nap fáradt fényáradatával sosem lehet megunni.

Naplementés fénykép

Formálj szívet!

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top