Kezdőoldal / ezo-hanta / Még nem találtad meg a nagy Ő-t? Ha már a tied, mi lesz veletek 2017-ben? Megmondják a csillagok!
Még nem találtad meg a nagy Ő-t? Ha már a tied, mi lesz veletek 2017-ben? Megmondják a csillagok!

Még nem találtad meg a nagy Ő-t? Ha már a tied, mi lesz veletek 2017-ben? Megmondják a csillagok!

Avagy mit árulnak el szívügyeinkről 2017-re a csillagok? A 2017-es év, sok fordulatot, ugyanakkor kihívást is tartogat a szerelmeseknek, legyenek jelenleg egyedülállók, vagy éppen kapcsolatban élők egyaránt. Az asztrológiai előrejelzések szerint ugyanakkor, szerencsére, inkább pozitívumokban bővelkedik majd ez az éve a szerelem terén, mintsem más egyébben, így az már biztos, hogy a zodiákus jegyei számára, egy cseppet sem lesz unalmas!

Szerelmi horoszkóp 2017

S, hogy számunkra, egész pontosan mit is tartogat 2017 a szívügyekben, azt most megtudhatjuk a nagy, 2017-es szerelmi horoszkópból!

 

BAK

Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli Bak, nagyon korán, már az év elején belekavarodhat egy szerelmi szálba, amiből meglehetősen nehéz lesz szabadulnia, kérdés, hogy egyáltalán, akar-e? Akár így történik, akár nem, akár csalódást hoz, akár nem, a legnagyobb izgalmakat mégis a tavasz hozhatja, vagy a december, amikor is, jó eséllyel alakulhat ki szerelem, talán egy egyéjszakás kalandnak induló kapcsolatból, esetleg szexbarátságból, ám végül is, miért ne! Annál is inkább adja meg egy ilyesfajta, elsőre talán nem túl jó ötletnek tűnő kapcsoltnak az esélyt, mert az életben néha pont az ilyen spontán és fura módon indult dolgokból sül ki a legjobb, meg aztán, hol van az megírva, hogy csakis úgy alakulhat ki igaz szerelem két ember között, ahogy az a nagykönyvben meg van írva?

Párkapcsolatban élőknek:

Az állandó szerelemben élő Bak kapcsolata 2017-ben egy igen egyenletes, fejlődő pályára állhat, amikor is, szinte zökkenőmentesen múlhatnak a napok. Ne ijedjen meg ettől, kedves Bak, hiszen ez nem azt jelenti, hogy ellaposodna, vagy unalmassá válna idén szerelmük, csupán azt, hogy révbe értek és innentől kezdve, nem is igen maradt más dolguk, csak élvezni, hogy vannak egymásnak, s élvezni egy kicsit az életet. Talán az egyetlen, ami esetleg megzavarhatná mégis mindezt, az csakis az, ha valamelyikük úgy érezné, hiányoznak neki az izgalmak, s inkább újra kalandozni támadna kedve, de erre igen kicsi a csillagok jóslata szerint az esély, hisz ki adná fel a biztosat és jól működőt, a bizonytalanért és kiszámíthatatlanért. Ha pedig mégis, mindenáron valami izgalomra vágynának, hát irány egy vidámpark, jó buli, vagy a Bungee-jumping, had termelődjön az adrenalin, ráadásul az efféle, közösen megélt, vagy inkább túlélt kalandok, még tovább erősíthetik a kapcsolatukat, szóval mindent bele!

 

VÍZÖNTŐ

Pár nélkülieknek:

A 2017-et pár nélkül kezdő Vízöntő esetében, idén a legkönnyebben, egy barátság, vagy alapvetően jó viszony csaphat át hirtelen szerelemben, amennyiben hagyja, hogy csakis az érzelmei vezessék, s, ha nem törődik azzal, mit gondol erről a környezete, s mit mondanak mások. A legfontosabb, hogy legyen spontán, s ne hagyja, hogy befolyásolják a körülmények, vélemények döntését. Ha idén, ily módon teszi le a voksát valaki mellett, abból nem csak hamar egy nagy szerelem lehet, hanem nagy eséllyel, egy jól működő és hosszútávra szóló, boldog kapcsolat is, amilyenre mindig is vágyott! Merjen boldognak lenni, kedves Vízöntő, lépjen ki a fénybe, s maradjon is ott! Álmodja újra, s váltsa valóra az álmait!

Párkapcsolatban élőknek:

2017, a párban élő Vízöntőknek, sok változást hozhat, s a jó hír, hogy ezek nagy eséllyel, mind-mind egy kiegyensúlyozottabb, s ez által, boldogabb kapcsolat irányába mutatnak, azonban az út, mint mindig, idén sem lesz teljesen zökkenőmentes. A legnagyobb kihívást az jelentheti, hogy vajon, mennyire lesz képes legyőzni önmaga démonait, s a zöldszemű szörnyet, amely szinte az egész év során kísérheti, s egyáltalán nem biztos, hogy okkal. A legjobb, ha igyekszik mindig arra koncentrálni, ami jó a kapcsolatában, s élvezni a pillanatot, mindeközben pedig, teljes mértékben kizárni a külvilágot, akkor nagyon boldog perceket tölthet majd el szerelmével, akivel mély és érzelmekben gazdag évet zárhatnak végül!

 

HALAK

Pár nélkülieknek:

A 2017-et magányosan kezdő Halak, idén inkább egy regenerációs évre számíthat szerelmi téren, amikor is, sok, kisebb kalandban lehet majd része, mintsem hosszabb kapcsolatokban, persze, ez nem zárja ki teljesen egy új szerelem kialakulásnak lehetőségét, amire, ha úgy érzi, készen áll, akkor május és augusztus között van a legnagyobb esély. Akárhogy is, annyi biztosnak tűnik, hogy 2017 a nagy fordulatok és tapasztalások éve lesz, szexuális és érzelmi téren egyaránt, így, ha esetleg, a jövő szilveszter visszaszámlálásánál sem fogná szorosan valaki a kezét sem lesz oka majd panaszra, sőt… Talán éppen ellenkezőleg! Ha pedig mégis rátalál a nagy Ő-re, ily, ebből a szempontból kedvezőtlen asztrális előrejelzés mellett is, akkor biztos lehet majd benne, hogy ez a kapcsolat mindent kibír!

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós szerelmi kapcsolatban élő Halak 2017-ben, különösen a szexualitás terén, újdonságokra vágyhat, így partnerével számos, eddig ismeretlen területre tévedhetnek, de vigyázat! Nehogy túlságosan elfajuljon ez a dolog, esetleg olyan, előre nem várt irányt vegyen, amit már nem is élveznek mindketten annyira, úgyhogy csak óvatosan, kedves Halak, az izgalmak keresésével! Ettől eltekintve, érzelmileg egy nagyon erős évre számíthat, amikor is, sok olyan témát érinthetnek kedvesével, melyek által jobban megismerhetik egymást, s egymásra találhatnak, mint eddig bármikor, így, ha nem borul fel a mérleg nyelve a testiség és a lelkiek között, akkor egy rendkívül izgalmas, romantikus és minden tekintetben kapcsolatépítő év lehet a 2017-es!

KOS

Pár nélkülieknek:

Az évet pár nélkül kezdő Kos, nem csak szerelembe eshet könnyen idén, de akár még egy baba is kilátásba jöhet, főként, ha a középkorosztályt erősíti, így, amennyiben már nagyon vágyik ilyesmire, úgy ez most könnyebben teljesülhet, mint képzelné, ugyanakkor, ha egyenlőre, még nem tervez ilyesmit, alkalmasint, érdemes különös figyelmet fordítania a megelőzésre, mert még a végén, akarata ellenére is beröppenhet ablakán a gólya! A legnagyobb esélye arra, hogy meglelje az igazit, áprilistól, október közepéig van, de főképp a május, s a nyár tartogat nagy szerelmi kalandokat, így ekkor gyúlhat leginkább szerelemre a szíve. Ha minden jól sikerül, s kellően kompromisszum-kész a szerelemért, akkor már akár a nyár derekán, vagy ősszel a közös jövőt tervezgethetik újdonsül szerelmével, akire minden bizonnyal lesz is miért felnéznie, s így nagyon egymásra találhatnak. Ha valamiért, mégis meghiúsulnának szerelmi tervei, vagy egyszerűen csak nem lenne szerencséje e téren, akkor se csüggedjen, kedves Kos, hisz az év végi, ünnepi forgatagban még tartogathat néhány kellemes meglepetést ez az év, csak aztán meg ne perzseljék magukat a kandalló előtt a szenvedély hevében a késve és hirtelen jött, de annál tüzesebb kedvessel…

Párkapcsolatban élőknek:

A 2017-et párban kezdő Kos kapcsolatában, sokkal könnyebbé válhat a kedvesével folytatott kommunikáció, ami egészen új távlatokat nyithat meg, különösen, ha az egész év során igyekeznek arra törekedni, hogy minél több, s ami a legfontosabb: minőségi időt tudjanak együtt tölteni szerelmükkel, még, ha ez alkalmasint, némi anyagi lemondással is jár. De még ennél is nagyobb változást, s ezzel újabb izgalmakat hozhat kapcsolatukba ez az év, ha nem zárkóznak el a gyermekvállalástól, ugyanis, igencsak „termékeny” időszakukat élhetik a Kos szülöttek idén, így nem csak a szerelmes légyottok intenzitása, hanem gyümölcse is nagyobb eséllyel jelenhet meg életükben. Amire viszont, csaknem következetesen érdemes figyelniük, hogy nehogy negatív irányt vegyen kapcsolatuk, az a folyamatos párbeszéd, ami, ha háttérbe szorulna valami miatt, komolyan meglazíthatja az Önök közötti szálakat, s ez még akár a végét is jelentheti szerelmüknek, így nem érdemes kockáztatni, csak, hogy harcoljanak igazukért. Megbeszélés, megbeszélés, megbeszélés, s akkor viszont nem lesz semmi gond! A közös boldogság többet ér, mint a magányos győzelem!

BIKA

Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli Bika kétféle úton juthat el a legnagyobb eséllyel egy sikeres párkapcsolat kialakításához 2017-ben. Az egyik, ha a korábbiaknál nagyobb mértékben törekszik arra, hogy kifejezésre jutassa mások felé, az irántuk táplált érzéseit, s így jobban kimutassa azt is, ha valaki iránt gyengéd érzelmeket táplál, ez sokat segíthet az egész év során. A másik, ha igyekszik minél határozottabban és főleg, konkrétabban megfogalmazni szerelmi céljait, s azt, mit is vár el egy kapcsolattól, s ezt milyen típusú partner mellett képzeli el, majd ennek megfelelően, céltudatosan keres. Meglehet, hogy most a sikerért, mindkettő esetben, kénytelen lesz kilépni egy kicsit a komfortzónájából, de ne feledje, kedves Bika, hogy a szerelemben, csakúgy, mint az élet más területein, néha nagyot kell kockáztatni ahhoz, hogy az ember végül, nagyot is nyerjen!

Párkapcsolatban élőknek:

A kapcsolatban élő Bika szerelmi élete akkor lehet a legsikeresebb 2017-ben, ha sikerül minél jobban kifejezésre juttatnia mély érzéseit, erre ugyanis most nagy szükség lehet, különösen, ha a cél az erősebb kötődés. Stabil alapot biztosíthat az erre irányuló, nagy beszélgetéseknek az, ha párjával igyekeznek minél több olyan közös programokat szervezi, vagy érdeklődési pontot találni, melyek segítenek abban, hogy egyszerre tudjanak ellazulni, feloldódni, így kellőképpen egymásra hangolódni ahhoz, hogy megvitathassák aktuális, ügyes-bajos dolgaikat, vagy éppen csak azt, mennyire is mélyen éreznek egymás iránt, s hogy hogyan is képzelik el a közös jövőt. Mindeközben pedig, ne tartson magában semmit, kedves Bika, mert minél több dolog marad idén kimondatlanul, az annál nagyobb galibákhoz, sőt, akár még szakításhoz is vezethet a jövőben, így ezt semmiképpen se reckírozzák meg, inkább legyenek kegyetlenül őszinték egymáshoz, ha kell, egész nyugodtan! Legyen 2017 az őszinteség, s a közös jövőre való felkészülés éve!

IKREK

Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Ikrek 2017-ben, eddig ismeretlen vizekre tévedhet szerelmi téren, amivel nem csak meglehetősen nagy rizikót vállal majd, de annak is megnöveli az esélyét, hogy egy új, izgalmas és szexuálisan, rendkívül szenvedélyes kapcsolatra lépjen valakivel, akitől egyszerűen, teljesen elvesztheti a józan ítélőképességét, ám ez nem feltétlenül rossz, kedves Ikrek, sőt! Talán éppen ez az, ami eddig hiányzott a döntéseiből, az életéből. Itt az ideje hát legyűrnie a korlátait, ne kössön több kompromisszumot, mint emennyit szeretne, csak, mert meg akar felelni a környezetének, vagy éppen a társadalmi elvárásoknak! Legyen önmaga, s vállalja fel, hogy bizony, nem csak az élet más területein, hanem a szerelemben is különc, s néha, másoktól igencsak eltérő, talán másokat egyenesen megbotránkoztató szerelmi vágyai vannak. Ha ezt képes fesztelenül kinyilatkoztatni a megfelelő helyen és időben, akkor ebben az évben, Önre talál majd az igaz szerelem is, akárcsak a zsák a foltját. S hogy ennek mikor van a legnagyobb esélye? Az esetleges kalandokat leszámítva, május, június, augusztus és október-november az Ön szerencsehónapjai!

Párkapcsolatban élőknek:

A párkapcsolatban élő Ikrek számára, nagy szerelmi kihívást jelenthet a 2017 folyamán az elköteleződés, azaz, hogy milyen formában és szinten van itt az ideje, s mivel e téren nem szabad az embernek elhamarkodott döntést hoznia, legyen bármennyire is szerelmes, kissé forrófejű, szenvedélyes jegy lévén, nem lesz könnyű a dolga. Azt gondolja át alaposan, vajon képes e akár egy egész életen át párja mellett maradni, szeretni őt, s főleg, hogy biztosan mindent meg tudnak-e vele adni egymásnak, amire a másik vágyaik. Ha a válasz igen, akkor valóban nincs értelme tovább várni, lépjék meg, amit meg kell lépniük, ha viszont, még bizonytalanok e téren, úgy inkább még várjanak egy kicsit, hogy aztán, nyugodt szívvel és minden tekintetben éretten és készen állva tehessék le egymás mellett a voksukat. Amennyiben gyermekvállaláson törik a fejüket kedvesével, úgy a 2017 egy nagyon ígéretes időszaknak tűnik erre, s nagy eséllyel jön majd be, minden e téren várt számításuk, így egy igazán boldog és kiegyensúlyozott esztendő lehet az idei!

RÁK

Pár nélkülieknek:

Az évet pár nélkül kezdő Rák számára, az asztrológiai előrejelzések azt mutatják, hogy 2017-ben, az eddiginél hosszabb ideig tarthat majd egy új partner megismerése, elfogadása, megszeretése, ugyanakkor, ha ez sikerül, meglehetősen tartósabbnak is bizonyul majd az új kapcsolat, mint az eddigiek. Ennek fontos feltétele, hogy igyekezzen magában lezárni mindent, s elengedni a múltat és teljesen új embereket megismerni, új kikapcsolódási lehetőségeket felkutatni, s részt venni olyan programokon, melyeket eddig még sohasem próbált, ugyanis ez lehet a siker kulcsa! Ez utóbbiakkal kapcsolatban pedig engedje nyugodtan szabadon a fantáziáját, ugyanis, most minél inkább olyan területekre téved, melyek abszolúte távol állnak a személyiségétől, annál nagyobb eséllyel hozhatja össze a sors azzal a bizonyos, eleinte furcsa, zavarba ejtő, de később annál szerethetőbb idegennel! Erre a legnagyobb esély a tavasz derekán és az ősz utóján van, de akár a július is tartogathat meglepetéseket, fordulatokat e téren!

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós párkapcsolatban élő Rák, rengeteg szerelmi energiával rendelkezhet a 2017-es év során, amit helyes irányba terelve, rendkívüli kompatibilitást lesz képes megteremteni párjával, s így még gazdagabbá válhat kapcsolatuk szenvedélyben, testi és lelki szerelemben, forró éjszakákban és ráadásul, még több érzelemmel, meghittséggel és intimitással is telítődhet, mint eddig bármikor! Ennek azonban előfeltétele, hogy igyekezzen még inkább kinyílni kedvese előtt, s ne hagyja, hogy hosszabb ideig fennállhasson olyan időszak, amikor is, nincs elég idejük, energiájuk egymásra! Ez utóbbi azért is válhat most kulcsmomentummá, ugyanis, ha nem lesz elég alkalma kiélni jelenlegi szerelmével testi és lelki vágyait egyaránt, akkor ez által rendre rosszkedvűvé, lehangolttá válhat, s ez természetesen, nem tehet jót a kapcsolatuknak sem, úgyhogy csak semmi engedékenység az idő tekintetében, kedves Rák! Követelje meg, ami jár Önöknek, még, ha az esetleg, valamennyi anyagi hátránnyal is jár, hisz a kapcsolatuk és a boldogságuk, mindennél többet ér!

 

OROSZLÁN

Pár nélkülieknek:

A jelenleg pár nélkül élő Oroszlán, 2017-ben egy kicsit megnyugodhat a korábbiakhoz képest, s ennek köszönhetően, nagyobb türelemmel is viseltethet partnerei alaposabb megismerésével kapcsolatban, ami végre meghozhatja a nagy áttörést a számára, azaz a magány teljes és végleges felszámolását. Ez év során, nagy eséllyel szerethet bele egy olyas valakibe, akit már ismer egy ideje, vagy éppen, már régóta barátok, s valahogy, egyszer csak, más szemmel kezd majd nézni rá. Ha így történne, kedves Oroszlán, ne ijedjen meg ettől, s ne gondolja, hogy tönkreteheti jó kapcsolatukat, ha bepróbálkozik nála és mégsem sikerül, ugyanis kezdeményezése sikerre van ítélve a csillagok szerint! Bízzon önmagába, s rendkívüli vonzerejében, operáljon széles palettán, hogy elérje célját. Lassú víz, partot mos! Legyen ez a jelmondata!

Párkapcsolatban élőknek:

2017-re a párban élő Oroszlánnak a csillagok az jövendölik, hogy, bár kapcsolata a korábbiaknál lassabban fejlődik majd, ugyanakkor, annál stabilabb lábakon fog állni, így igazán megéri a türelem, hogy teljesen kiforrja magát szerelmi élete, ha viszont ez, valamikor az ősz folyamán bekövetkezik, rendkívüli boldogságban lehet része! Persze, ez érthető is, hisz a másik, partnerünk mélyebb megismeréséhez idő kell, azonban megismerés és szeretet kéz a kézben jár, s a barátság mellet, nincs ennél erősebb alap egy jó kapcsolathoz. Ennek jegyében, igyekezzen semmit sem sürgetni, mindig kedves Oroszlán, legyen párjával megértő és türelmes, s, ha néha egy-egy szenvedélyesebb vitára is kerülne sor Önök között az év során, akkor se cselekedjen forrófejűen, inkább törekedjen mindig a megegyezésre, a kompromisszumra. Annál is inkább, mivel, egy kapcsolatban, ahol szerelem van, ott a viták is hevesebbek lehetnek, tehát tekintse őket inkább szerelmük jelének, mintsem problémáknak, s kezelje őket aszerint, akkor nagy eséllyel, boldog és építő évet zárhat majd!

 

SZŰZ

Pár nélkülieknek:

2017 a jelenleg pár nélkül élő Szűz számára egy kicsit akadozva indulhat szerelmi téren, ám, ahogy az év előrehaladtával, egyre inkább melegszik az idő, s, legyőzve kényelmességét, néha lustaságát, kezd mind gyakrabban eljárni ide-oda, egyre több, és ami a legfontosabb, ígéretes jelöltje akadhat szerelmi téren, akik közül valamelyikükkel, nagy eséllyel sikerülhet már a nyár elejére egy mélyebb kapcsolatot is kialakítania. Ha esetleg ez elmaradna, akkor sem lesz oda az év, ugyanis egy hirtelen jött nyári kaland most egy csapásra, igazi szerelemmé fajulhat! Megkönnyítendő a dolgot, legyen minél nyitottabb és befogadóbb idén, de persze mindemellett, semmiképpen se adja lejjebb a tökéletesnél, még, ha e kettő együtt, elsőre utópiának is tűnik, ugyanis, kedves Szűz, most nagy eséllyel, valóban beléphet életébe a nagy Ő, csak legyen türelemmel és tartsa alaposan nyitva a szemét és a szívét!

Párkapcsolatban élőknek:

2017-ben, a párban élő Szűz kapcsolata, sokkal intenzívebbé, mélyebbé válhat, így nagy eséllyel ugorhatnak meg szerelmével egy olyan szintet, amiről talán eddig még csak nem is álmodtak! Az ehhez vezető úton a legfontosabb, hogy egy kicsit hagyja el kritikus hozzáállását a kapcsolatukhoz, s engedje, hogy kedvese jobban kibontakoztathassa önmagát a szerelmi életük során. Az ilyesmi csodákat művelhet, s általa sokkal szabadabbá és szenvedélyesebbé is válhat szerelmük, mint eddig bármikor. Mindemellett, az év során akadhatnak olyan dolgok, amikben egyszerűen nem tudnak közös álláspontot kialakítani, de ez nem baj, ez esetben, egyszerűen csak fogadják el, hogy így van és lépjenek túl rajta, hisz nincs értelme a szerelmük szempontjából lényegtelen dolgokon túl sokat rágódni, inkább érezzék jól magukat. Szóljon ez az év a szüntelen fejlődésről és a nagy beszélgetésekről, szerelmes éjszakákról, s a közös jövőjük megalapozásáról, a többi nem is számít igazán!

 

MÉRLEG

Pár nélkülieknek:

A jelenleg szingli Mérleg számára az jelentheti a legnagyobb kihívást 2017 során, hogy legyőzze önmaga maximalizmusát és temérdek feladata mellett, kellő időt szánjon a szerelmi életére is, ehhez azonban, most nagy áldozatokat lehet kénytelen meghozni, de bíztató, hogy végül, nagyon megérheti a dolog, ugyanis most rendkívül szerencsés szerelmi fordulatokat irányoznak elő a csillagok! Legyen kalandozás, vagy egy tartós kapcsolat kialakítása a cél, mindkettőre bőven nyílhat most lehetősége, csak ki kell használnia! A június, vagy éppen az augusztus, nagy meglelegetéssel szolgálhat, s idén nagy eséllyel egy olyas valakit is Ön elé sodorhat az élet, aki már elsőre, teljesen megbabonázza majd, s, ha nem áll kötélnek egy vele való kapcsolatra, valamilyen ügyes-bajos ok miatt, meglehet, hogy bánná egész életében, hogy így döntött, így egyszerűen felejtse el 2017-ben a nemet, s gondolkodjon csakis igenben, bármit is hozzon az élet!

Párkapcsolatban élőknek:

A tartós szerelmi kapcsoltban élő Mérleg számára 2017 igencsak kellemes, szerelmes pillanatokat tartogat, amikor is, bőségesen nyílhat alkalma építeni, erősíteni kapcsolatát. A legfontosabb most, hogy igyekezzen növelni magában, a kedvesével szembeni bizalmát, ami által sikerülhet erősebbre fűznie az Önök közötti szerelmi szálakat. A másik fontos dolog, hogy igyekezzen megőrizni az egyensúlyt a szerelmi életükben, azaz, hogy úgy tegye izgalmasabbá a kapcsolatukat, hogy közben, nem csinál nagy butaságot és nem nyomja el teljesen kedvese törekvéseit, még, ha azok elsőre elég butaságnak is tűnnek. Annál is inkább, mivel lehet, hogy ami elsőre befogadhatatlannak, vagy badarságnak tűnik, az, mihelyt kipróbálja, rögvest elnyeri majd a tetszését, s végül, nagyon is jól érzi majd magát közben. Tegyen próbát, kedves Mérleg, s bízza néha teljesen rá magát szerelmére, nem fogja megbánni!

 

SKORPIÓ

Pár nélkülieknek:

2017 egy igen termékeny és abszolút szerelemközpontú év lehet az esztendőt egyedül kezdő Skorpió számára, olyannyira, hogy egyenesen az okozhat majd idén problémát, hogy folyton fura szerelmi háromszögekbe, néha már-már képtelen helyzetekbe keveredik a vére miatt, ami szinte minden eddigi évnél jobban hajthatja most! Azért persze, jó oldallal is van annak, hogy szokatlanul intenzíven foghat időről-időre a párkereséshez, mégpedig az, hogy a nagy halászgatás közepette, fennakadhat egy olyan hal is a hálójában, aki hamar és teljesen rabul ejti majd a szívét, s egyszer csak azon kapja magát, kedves Skorpió, hogy bizony, fülig szerelmes, s többé nem is tud már másra gondolni, csakis rá. Most már csak az okozhat némi izgalmat a dologban, hogy a szívének egy csapásra oly kedves nagy Ő is így lesz-e ezzel, különben nagy küzdelmekkel és szerelmes csatározásokkal teli évre számíthat. Bízzon magában, s akkor 2017-ben, minden szerelmes álma valóra válhat!

Párkapcsolatban élőknek:

A 2017-et tartós szerelmi kapcsolatban kezdő Skorpió, idén sok kompromisszumot lehet kénytelen kötni, hogy megőrizze kapcsolata stabilitását, azonban, ez által kialakíthat szerelmével egy olyan bensőséges viszonyt, mely nagyon sokat erősíthet a kapcsolatukon, s mindennél jobban megalapozhatja a közös jövőjüket, így biztosan megéri majd olyannyira simulékonynak és nyitottnak lennie, mint amennyire a helyzet megkívánja. Ha minden jól alakul, már a tavasz folyamán felmerülhet, hogy egy magasabb szintre lépjenek együtt, s akár már a nyár derekén bekövetkezhet a nagy fordulat, amire oly régen vártak! Mindettől függetlenül, ne kapkodjanak el semmit, csak élvezzék a pillanatot, hiszen vannak dolgok, amik ritkán, sőt, talán csak egyszer vannak az életben, s ezeket bizony illik akkor és ott megélni, s minden ízében kiélvezni! A 2017 bővelkedhet az ilyesmiben!

NYILAS

Pár nélkülieknek:

2017 a jelenleg pár nélkül élő Nyilas számára, igencsak izgalmasan alakulhat, különös tekintettel arra, hogy most nagy eséllyel, újra összehozhatja az élet egy korábbi exével, aminek aztán vagy ismét csalódás, de az is lehet, hogy éppen ellenkezőleg, nagyon is jó vége lesz, s még a végén kiderül, hogy mégiscsak egymásnak teremtette Önöket az ég! Akárhogy is, bármekkora a kockázat, idén mindig hallgasson csakis a szívére, s merjen spontán lenni. S ha az élet packázik Önnel, kedves Nyilas, hát legyen, vegye fel a kesztyűt, mert a csillagok jóslata szerint, igenis kikerülhet győztesen ebből a csatából. Ha minden jól megy, azaz vállalja minden helyzetben és körülmények között a szíve döntését, akkor nagy csodákban lehet idén része, nagyobbakban, mint azt valaha is képzelte volna, legye bárki, bármilyen is, aki meghódította a szívét!

Párkapcsolatban élőknek:

Az évet tartós kapcsolatba kezdő Nyilas, idén nagy meglepetéseket okozhat párjának, testi és lelki értelemen egyaránt, teljesen új távlatokat nyitva ezzel a kapcsolatukban, ugyanakkor tény, hogy azért előfordulhat az év során egy-két kisebb súrlódás is, de hát nem is normális, ha valami túlságosan zökkenőmentes, s ahol olyan mély érzelmek dúlnak az emberben, mint egy szerelmi kapcsolat, ez teljesen természetes. Az egyetlen, amire viszont érdemes fokozottan ügyelnie, különösen a nyári hónapokban, az, az, hogy semmilyen körülmények között és indokkal se engedjen, senkinek se beleszólni a kapcsolatukba, mert abból viszont nagy galibák lehetnek, amik akár meg is pecsételhetik szerelmüket. A saját dolguk, csakis Önökre tartozik, senki másra! Ha ezt sikerül minden körülmények között szem előtt tartaniuk, bajoktól mentes és nagyon boldog évet zárhatnak majd együtt, kedves Nyilas!

forrás: bestofcafe.hu

 

 

 

 


Ez is érdekelhet még:

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top