Kezdőoldal / Egyéb / MEGBUKOTT, ELMARAD A CSILLAG SZÜLETIK
MEGBUKOTT, ELMARAD A CSILLAG SZÜLETIK

MEGBUKOTT, ELMARAD A CSILLAG SZÜLETIK

Hiába jelentették be, mégsem lesz idén Csillag születik. Úgy tűnik, a tehetségkutatóra nem sikerült annyi versenyzőt találni, amennyivel egy ilyen show-t meg lehet tölteni.

Tehetségek százai jelentkeztek, és a hivatalos sajtótájékoztatót is megtartotta már a csatorna. Jelen pillanatban mégis úgy tűnik, képtelenek elindítani idén a Csillag születik című tehetségkutatót. Ilyesfajta fiaskóra az RTL Klub életében még nem volt példa, s a hazai televíziózásban is igen ritka, hogy egy ennyire fontos műsort a meghirdetése után lefújjanak.

Bár a csatorna hivatalos választ egyelőre nem adott nekünk, az RTL Klub folyosóin azonban nyílt titok a lefújás oka, vagyis az: hiába tartottak a műsor készítői Budapesten és tíz vidéki nagyvárosban is castingot, hogy felkutassák a rejtett tehetségeket, ez nem sikerült. Közel sem gyűlt össze ugyanis annyi versenyző, amennyivel meg lehetett volna tölteni egy többfordulós, heteken át tartó nagyszabású műsorfolyamot.

A hír olyannyira friss, hogy egyelőre még az RTL Klubban is csak most fognak dönteni arról, egyáltalán mikor és hogyan tudassák a rajongókkal: idén nem születik egyetlen csillag sem a csatorna háza táján. Erre utal egyébként az is, hogy még öt nappal ezelôtt is érkeztek bejegyzések a műsor hivatalos Instagram-oldalára a szerkesztőktől, amelyek arról árulkodtak, minden rendben van, s nemcsak a műsorvezetők, hanem a zsűritagok is készülődnek az első élő show-ra.

88476

A kezdetek: Ördög Nóri és Stohl András mellett a győztes, Utasi Árpi. Ekkor még volt elég tehetség

A Csillag születik lefújása azonban nemcsak a már jelentkezett tehetségeknek és kíváncsi rajongóknak lehet rossz hír, hanem Ördög Nórának is, aki ebben a műsorban tért volna vissza egyéves szülési szabadságáról a képernyőre. Műsor híján azonban egyelőre ő is munka nélkül marad. Nóra sokat készült a tehetségkutatóra, ám érdeklődésünkre nem kívánta kommentálni a hírt.

Hasonlóan szűkszavú volt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója is. – Nincs ezzel kapcsolatban egyelőre mondanivalónk – zárta rövidre kérdezősködésünket Kolosi.

Megszakad a sikersorozat

Az első Csillag születiket 2007-ben indította itthon az RTL Klub, melyet az akkor mindössze tizenöt éves Utasi Árpi nyert. A mesemondó fiú után 2009-ben Tabáni István győzött, őt két évvel később a szintén énekes László Attila követte a csillagok sorában. A tehetségkutató negyedik évadját szintén egy énekes, Mészáros János Elek, az agrármérnök, talajtani szakmérnök és operaénekes nyerte.

A négy évad során mindvégig Ördög Nóri volt a műsorvezető. Az első két évadban Stohl András, majd egy-egy évre Nagy Sándor és Lilu volt a társa.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top