Kezdőoldal / Érdekesség / Megdöbbentő szexuális élménytől volt orgazmusa +18
Megdöbbentő szexuális élménytől volt orgazmusa +18

Megdöbbentő szexuális élménytől volt orgazmusa +18

Földöntúli élvezetekről és elképesztő szexpartnerekről számolt be egy középkorú nő egy tévéműsorban. Azt állítja, idegenek osonnak be a szobájába éjszaka, akikkel csodálatos szeretkezni.

A műsor többi szereplője meglehetősen szkeptikusan hallgatta a This Morning című tévéműsorban a 46 éves Stephany Fay Cohen beszámolóját, aki arról mesélt, hogy éjszakánként rendszeresen földönkívüliekkel szeretkezik.

A nő elmondása szerint ezek álmában lepik meg őt, és magukkal viszik az űrhajójukon különböző naprendszerekbe, közben óriásikat szexelnek, és neki földöntúli orgazmusai vannak. A földönkívüliek különböző fajokba tartoznak, akik a Nagykutya csillagkép különböző bolygóiról érkeznek, vannak köztük macska- és polipemberek, de hüllőszerűek is.


„Miközben a testem alszik, a pszichém különböző bolygókra meg mindenfelé utazik az idegenekkel. A szex mindnyájuknak nagyon fontos, különösen a macskaemberek vannak beindulva, ez hozzátartozik a kultúrájukhoz” – avatta be a tévénézőket éjszakai élményeibe az amúgy médiumként ismert nő.

Amikor a műsorvezető megkérdezte, hogy nem az ilyesmit nevezik-e álomnak, és hogy ezeket a fantasztikus eseményeket valójában csak álmában éli át, Cohen így válaszolt:

„Az álmok csak barátságos úton közlik velünk, mi mindent műveltünk, anélkül, hogy ezzel megrémítenének. Másképpen az emberek félnének szembenézni a földönkívüliekkel.”

forrás: hajdupress.huEz is érdekelhet még:

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Sose feledd, ami jó, az JÓ!

live webcam girls
Scroll To Top