Kezdőoldal / Egyéb / Megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye
Megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye

Megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye

Feledkezzünk meg Atlantisz piramisairól, az ufókról és bizarr meteorológiai eseményekrõl: a Bermuda-háromszög rejtélyére igen egyszerû a magyarázat.

0829000

Joseph Monaghan és David May ausztrál tudós-kutatók nemrégiben jelentették be, hogy megoldották az eltûnt repülõgépek és hajók okozójának, a Bermuda-háromszögnek a titkát. A döbbenetes leleplezés, ahogyan õk nevezik, igen egyszerû magyarázat ahhoz képest, hogy eddig milyen történetek keringtek a térségrõl. A kutatás eredményét az American Journal of Physics folyóiratban tették közzé.

A tudósok állítják: a metángáz tehet mindenrõl. A jelentés szerint a metán-hidrát, amely fagyott állapotban a sarkköri jégben is megtalálható, olvadással metánt szabadít fel. Amennyiben ez az anyag, mármint a metán valamilyen oknál fogva kikerül a tengervíz nyomása alól, olyan erõvel kerül felszínre, hogy képes bármilyen nagyságû és tömegû tárgyat magával rántani a tengerfenékre. A tudósok szerint olyan intenzív lehet a kitörés, hogy akár a repülõgépek is belesodródhatnak a metán szívóerejébe.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top