Kezdőoldal / Egyéb / MEGTALÁLTÁK A HALÁLT A MARSON
MEGTALÁLTÁK A HALÁLT A MARSON

MEGTALÁLTÁK A HALÁLT A MARSON

Az életet keresték, de a halált találták meg az amerikaiak a Marson. Az amerikai Rover hónapok óta járja a bolygó felszínét. Talajmintákat vesz, elemzi a levegőt, képet rögzít, és természetesen ezeket elküldi a Földre. Eddig csupán értelmezhetetlen adatsorokat küldött (ezekre azért van szükség, hogy azt higgyük, a tudósok nagyon okosak), de most megjöttek a képek is, amelyek új lendületet adhatnak a földön kívüli élet kutatásának, ugyanis a fotókon szerepel a halál.

halalamarson2

 

Lassan vonszolja magát a megfáradt halál a fagyott kősivatagban

Közzétettek egy közelebbi felvételt is. Ezen tisztán látszik, hogy a halál majdnem pontosan úgy néz ki, amilyennek eddig is hittük, kissé görnyedt emberalak, kinek alapfelszereléséhez tartozik a fekete köpeny, kaszát hord magánál, és megy.

marsnagy

A hajnal első sugarainak gyöngyöző fényében élelem után kutat a halál

 Viszont szerencsére csak 20 centis, úgyhogy különösebben nem kell félni tőle. A biztonság kedvéért azért megfigyelési célokra visszaszállítják a Földre. A tudósok szeretnék a halál viselkedését természetes életkörnyezetében is megvizsgálni, ezért a gyerekei közül majd néhányat visszatelepítenek a Marsra. Jó lenne például megtudni, hogy mire használja a kaszáját a Marson.

Az idegen bolygón talált halál több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. Továbbra sem tudjuk, hogy van-e élet a halál mellett a Marson, vagy esetleg volt, csak már kihalt a halál miatt. Van-e halál más bolygókon is? Kell-e a halálhoz élet vagy az élethez halál? Mi van, ha a Földről került a halál a Marsra? És egyáltalán, mi volt előbb, az élet vagy a halál? Hogyan zajlott a halál evolúciója? Mi a halál értelme? Megannyi kínzó kérdés.

NASA_Mars_Rover-copy1

Ő láthatott először földön kívüli halált

A mars járó tovább folytatja útját, és talán az élet nyomaira is rábukkan majd egyszer. Addig meg érjük be a halállal!

forrás: kozpontujsag.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top