Kezdőoldal / Hír / Megtörtént: Kísértetház Dél-Karolinában!
Megtörtént: Kísértetház Dél-Karolinában!

Megtörtént: Kísértetház Dél-Karolinában!

Hátborzongató dolgok történtek egy South-Carolinai családdal 2007 őszén. David Fisher úgy gondolta, hogy a vidéki élet végre nyugalmat hoz családjának. Ugyanis gyermekük, a nyolc éves Peter előtte egy évvel esett át szívtranszplantáción. A kezdeti napokban úgy tűnt végre békére találnak, azonban idővel megmagyarázhatatlan eseményeket kezdtek el tapasztalni.

A család megtudta később a közvetlen szomszédjától, hogy a házban melyet vásároltak, különös és nyomasztó dolgok történtek. A szomszéd elmesélte, hogy 1953-ban egy orvos lakott a házban a feleségével, és szörnyű gyilkosság történt. Az orvos egy féltékenységi ügy miatt brutálisan meggyilkolta a feleségét.

Egy átlagosnak induló  éjszakán történt az, hogy a gyerek megjelent szülei hálószobájában egy konyhai késsel. A nyolc éves fiú megtámadta édesanyját, és többször is halálos sebet ejtett rajta, miközben azt üvöltözte hogy: megtetted, újra megtetted!!! A férj ijedten riadt fel a sikoltozásra, és mikor a felesége segítségére kelt a gyereket olyan erővel lökte el véletlenül, hogy az a fejét beverve az éjjeli szekrénybe.. életét vesztette.

Később az (idősebb) helyi lakosok mesélték, hogy mikor anno az orvos megölte a feleségét, ő is azt üvöltözte hogy: megtetted, megtetted te k*rva!

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top