Kezdőoldal / Érdekesség / Mennyire látsz a dolgok mögé? Teszteld magad!
Mennyire látsz a dolgok mögé? Teszteld magad!

Mennyire látsz a dolgok mögé? Teszteld magad!

Jó ve­zető vagy? Gyor­san át­lá­tod a dol­go­kat? Tudsz ol­vasni a sorok kö­zött? Ha van 2 per­ced, most ki­de­rít­he­ted!

Jörg Dustervald, a német testfestőművész munkája igen népszerűvé vált az internetezők körében.

A testfestő és Tschiponnique Skupin fotóművész közös munkáját már tesztelésre is használják, mivel néhány képük értelmezése valóban komoly odafigyelést igényel.

Nézd meg az alábbi három fotót. Hány másodperc alatt találtad meg a női alakokat a képen?

 

 

 

Ha öt másodpercen belül megláttad

Nem csak remek megfigyelő vagy, de abszolút odafigyelsz a részletekre anélkül, hogy elvesznél bennük. Az életben is jó vezető vagy, átlátod a dolgokat, és gyorsan megtalálod a problémákra a megoldást.

Te vagy az, akit nem nagyon tudnak átvágni, mert a sorok között is tudsz olvasni. Nem tudnak megvezetni, mert azonnal a dolgok mögé látsz.

Ha tíz másodpercen belül találtad meg

Jó megfigyelő vagy, de fejlesztened kell a képességeidet, mivel hajlamos vagy elidőzni egy-egy jelentéktelen részleten. Munkádban precíz vagy, de könnyen ki tudnak billenteni, ilyenkor nehezen veszed fel újra a ritmust. Ne hagyd magad, fejleszd tudatosan a rálátásodat, és koncentrálóképességedet. Erre az egyik leghatékonyabb játék a sakk!

Megfejtés:

Az első képen a baloldali oszlopnak dől a női alak. A másodikon a farakás közepétől számítva kicsit jobbra hajol előre egy nő. A harmadikon pedig a jobb oldali fának dőlve ül a testfestett hölgy.

 

 

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top