Kezdőoldal / Egyéb / Mi lehet ez a fény a Marson?
Mi lehet ez a fény a Marson?

Mi lehet ez a fény a Marson?

Az UFO kutatók körében régóta megalapozott a gyanú, hogy a NASA manipulálhatja a Hold és a Mars képeit. Számtalan fotót ismerjünk, melyen ismeretlen, mesterséges eredetű tárgyakat lehet megfigyelni, amennyiben nem manipulálták a képet. Ellenkező esetben a retusálás nyomai még ekkor is szemmel láthatók.

Ugyanakkor sokszor kiderült az is, hogy egy ismeretlennek vélt objektum valójában egy furcsa formájú szikla, vagy valamilyen légköri jelenség okoz fénytörési hibát.

light-on-mars_curiosity_2014

A napokban a Curiousity egy olyan meghatározhatatlan fényforrásról készített fotót küldött, melyre nincs magyarázat. A fényforrás a szondától nagyobb távolságra látható, de a képen így is feltűnő a fénypont. Az objektum éppen egy síkságon, annak horizontján látszik, a háttérben egy hegyvonulat, jobb oldalt egy másik hegy húzódik meg.

Jobban ráközelítve a képre úgy látszik, hogy a fényforrás fehéren ragyog a távolban. Egy mesterséges objektum látható a képen? Vagy egy élőlény bocsátja ki azt? Esetleg optikai hibáról van szó? A kérdés még nem tisztázott, de egyre több utaló jel van arra, hogy a Marssal nincs minden rendben.

forrás: paranormal.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top