Kezdőoldal / Érdekesség / Misztikus Koponyák: A csillaggyermek rejtélye
Misztikus Koponyák: A csillaggyermek rejtélye

Misztikus Koponyák: A csillaggyermek rejtélye

Az emberiség elsőnek tekintett halállal kapcsolatos szimbólumai, a koponyák. Sok, “furcsán” deformálódott koponyát találtak Mexicó és Peru területén. Közülük egy, a Csillaggyermek (Starchild) koponya, amit Mexikóban találtak, alapos vizsgálatoknak és DNS teszteknek van alávetve.

1930-ban, egy 15-18 éves amerikai-mexikói lány egy dél-nyugati faluba, Chihuahua-ba utazott szüleivel, hogy meglátogassa rokonait. A lánynak megtiltották, hogy bemenjen akár egy környékbeli barlangba is, de mivel tinédzser volt, elindult felfedezni. Egy bányászati alagút végében talált rá a teljes emberi csontvázra. Mellette felállítva a földről, egy deformált, idomtalan karcsont körülfonta az emberi csontváz felkarját. A lány megtartotta mindkét koponyát, majd halála után egy amerikai emberhez került, aki később átadta őket egy házaspárnak.

A híres koponya

A gyermekkel és sírral kapcsolatos elméletek
Mint sokan tudjuk az emberek szeretik az idegeneket. Főleg akkor, ha egy kézzelfogható tárgyra bukkannak, mely esetlegesen bizonyítja létezésüket, ezt megragadva gondolhatunk az idegen elrablásokra, melyeknek következtében (ahogy sok ősi nép írása is leírja) az “istenek lejönnek a mennyből” avagy az idegenek lejöttek a földre, és a források szerint nem is egyszer közös gyermek született emberi nőktől és idegenektől (pl. óriások, lásd a Biblia). Akár egy ilyen furcsa frigy terméke is lehetett ez a gyermek.

A nagyokos tudósok körében csupán egy elváltozásról van szó, mely bármikor előfordulhat, (valószínű hogy a szimmetriát nem vették figyelembe mikor ezt kijelentették).

Egy nem túl tradicionális elképzelés szerint, a nő (a Csillaggyermek anyja) egy idegennel hált, aminek következtében született meg ez a gyerek. Sokan érzik, gondolják, hogy a nőtől elakarták venni és vinni a gyereket. A hölgy elutasította, és elküldte az idegeneket melegebb éghajlatra, mivel nem akarta ereszteni gyermekét (ó az anyai szeretet :). Pánikkal és félelemmel telve egy közeli bányának a barlangjéban keresett menedéket, ahol sokak szerint féltve gyermekét a furcsa és rossz dolgokban bővelkedő jövőtől, megölte, majd eltemette egy sekély sírba, kint hagyva egyik kezét, hogy foghassa. Ezután halálos dózisú mérget ivott-jutatott magába, lefeküdt a gyermeke mellé és meghalt. (Azért ez szerintem szép történet, még ha rosszul is ér véget.)
Forrás, az eredeti cikket itt olvashatod:
http://www.world-mysteries.com/sar_6.htm

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top