Kezdőoldal / Egyéb / MONIKA LEFAGYASZTOTTA MEGÖLT GYERMEKEIT- HŰTŐS FOTÓVAL +18
MONIKA LEFAGYASZTOTTA MEGÖLT GYERMEKEIT- HŰTŐS FOTÓVAL +18

MONIKA LEFAGYASZTOTTA MEGÖLT GYERMEKEIT- HŰTŐS FOTÓVAL +18

A rendőrség három gyermek holttestére bukkant egy 44 éves nő mélyhűtőjében Németországban. Az alkoholista asszony hat gyermeke közül hárommal végzett és testüket a mélyhűtőbe zárta.

15346

Az amstetteni rém botránya után után újabb „horror ház” titkára derült fény, ezúttal a németországi Wendenben, Monika H. hat gyermeke közül hármat gyilkolt meg és testüket éveken át a mélyhűtőben tárolta.

Első gyermeke 20 évvel ezelőtt halt meg, azóta tárolta újságpapírba és törölközőbe csavart testét a fagyasztott ételek között. 2004-ben született gyermekének szervezetében alkoholt találtak, valószínűleg ez vezethetett halálához és a rendőrök feltételezik, hogy az asszony 2003 és 2007 kihordott egy gyermeket, de a csecsemőt is hagyta meghalni. – 18 esztendős fia májusban pizzát keresett, így bukkant rá testvéreire – mondta el a nyomozást végző rendőr. Az asszony feladta magát, azonban csak két rendbeli gyilkossággal gyanúsítják, mivel első lánya halálának ügye mostanra elévült. Az alkoholista asszony állítja, nem akarttal végzett a kicsikkel, mindig csak baleset történt. A bíróság első fokon tizenöt évre ítélte, de ügyvédje, Andreas Bartholomé további orvosi vizsgálatokat követel.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top