Kezdőoldal / Érdekesség / Monsanto: Génmanipuláció Magyarországon
Monsanto: Génmanipuláció Magyarországon

Monsanto: Génmanipuláció Magyarországon

Az egyik legnagyobb horrorvízióm valóságra vált: már itt a MONSANTO Magyarországon. Pillanatokon belül vége lesz a még ha romokban is heverő, de GMO (Gén Manipulált Organizmus) által nem fertőzött magyar termőföld, és mezőgazdasági termékeknek.

Monsantonak nagyon ellentmondásos a múltja: tőlük származnak a valaha eladott legmérgezőbb termékek amelyeket mindig félrevezető jelentésekkel igazoltak. Összejátszás, korrupció, zsarolás az üzleti politikájuk. Mára a genetikailag manipulált termékek a fő profiljuk, sőt szabadalmuk van a világ élelmiszer-ellátására.
Ez ijesztő, és az agresszív stratégiájuk, mélységesen fenyegető az egészségügyre, a környezetvédelemre, és a gazdaságra. A gazdákat, akik a Monsanto által gyártott magokat vetik el, függővé teszik, ugyanis a gén manipulált növényből, nem lehet magot elrakni következő évre, igy minden évben rá lesznek kényszerülve, hogy a Monsantotol vegyék a magokat. Indiában százak lettek öngyilkosok, akik a gén manipulált kendert vetettek földjükön, az egész termés eladhatatlan lett, allergiás reakciót váltott ki,mivel a génmanipulált kenderbe már bele van „szerkesztve” a kártevőket elpusztító méreg. Ez csak egy példa.

Tároló Norvégiában
Global Crop Diversity Trust (GCDT) mag tárolója

 

Ugyanakkor Bill és Melinda Gates, (a Mikrosoft alapítója) a Rockerfeller Alapítvány ,Monsanto Corporation, Syngenta Alapítvány, és Norvég kormány, együttesen pedig létrehoztak egy alapítványt, amely a természetes, vetőmagok tárolására , megőrzésére alakult.

A “sarkvidéki Svalbard Vetőmag deponáló” egy olyan egyedülálló földalatti nemzetközi vetőmag tároló, ami mélyen eltemetve fekszik a fagyasztott hegyoldalban, közel a norvég Longyearbyen városhoz.. Védelmet nyújtva a természeti katasztrófákkal szemben.

Magok a Világ minden tájáról
Tároló belülről

A létesítmény építése, üzemeltetése a fent említett személyek finanszírozzák. Az alapítvány neve Global Crop Diversity Trust (GCDT)

Érzi valaki az ellenmondást a logikában? Illetve nincs is ellenmondás, nagyon is egyértelmű terv szerint működnek. Ránk az álltaluk kotyvasztott, laboratóriumban manipulált ételt forszírozzák, ők meg vigyáznak arra, hogy maradjanak még nekik, azaz a kiválasztott „elit” számára, Isten és a természet által alkotott étel.

 

 

forrás: nemzetihirhalo.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top