Kezdőoldal / Hír / Négy őrü­le­tes szex­póz! Ve­szé­lyes kí­sér­tés! 18+
Négy őrü­le­tes szex­póz! Ve­szé­lyes kí­sér­tés! 18+

Négy őrü­le­tes szex­póz! Ve­szé­lyes kí­sér­tés! 18+

Forró vágy­tól túl­fű­töt­ten ne­he­zen tudsz pa­ran­csolni a tes­ted­nek. Me­ges­het, hogy túl he­ve­sen estek egy­más­nak. Nem árt vi­gyázni ilyen­kor a szex­pó­zok­kal! Elég egy meg­gon­do­lat­lan moz­du­lat és le­tör­het a kez­deti vágy.

Ezek a pózok eszelősen jó szexhez vezethetnek, de aki a tűzzel játszik könnyen megégetheti magát. Légy észnél, mert egy rossz mozdulat és akár az ügyeleten is folytatódhat a csodás randi.A nagyon kemény szexbalesetek nem túl gyakoriak szerencsére, persze nem az olyanokra gondolunk, hogy leszakad az ágy. Elkerülheted a bajt, ha pontosan tudod, hogy mit csinálsz.

trukk2

1. Amikor feldobod az asztalra!

Ártalmatlan póznak tűnik, hiszen te irányítasz, az intenzitás és a behatolás mélysége is rajtad múlik. Azonban, ha a nő ülő helyzetben van, megeshet, hogy a péniszed megakad a szeméremcsontban, és ha túl heves vagy, ebbe bizony beletörhet a bicskád. A legjobb, ha csaj vízszintesbe kerül, még ha a pulton is csináljátok.

(Fotó: 123RF)

2. Fordított misszionárius

Ez a helyzet szintén nem optimális a pénisz számára. A nő háton fekszik, te pedig úgy helyezkedsz felé, hogy a lábad a fejénél legyen. Így a hímvessző teljesen más szögben hatol be a vaginába.

Fontos, hogy figyelj a tempóra, mert ha valami félrecsúszik, az mindkettőtöknek fájhat.

3. Vajköpülő

Nem egyszerű kivitelezni, de nagyon izgalmas és szenvedélyes. A hátadon fekszel, behajlítod a térdeid és a partnered nyakába rakod, ő pedig bele ül a férfiasságodba. A rizikót az hordozza magában, hogy kiadod az irányítást a kezedből. Fontos, hogy lassan mozogjon, esetleg a kezedet a térdére helyezve adhatsz neki jelzéseket.

4. Fordított cowgirl

sex-position-Pole-Position_pinterest.jpg

(Fotó:Pinterest)

Amikor a csaj fordítva ül rád nagyon kellemes a kilátás a fenekére. Azonban azt nem szabad elfelejtened, hogy ebben a helyzetben a hüvely egészen más irányba kanyarodik, mint amit megszoktatok.Fontos a hosszú, intenzív előjáték, hogy mindketten kellően bemelegedjetek, és minden tökéletesen illeszkedjen.

 

 

forrás: ripost.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top