Kezdőoldal / Egyéb / NÉHÁNY TÉNY, AMIRŐL A KÖZMÉDIÁBAN NEM FOGSZ HALLANI
NÉHÁNY TÉNY, AMIRŐL A KÖZMÉDIÁBAN NEM FOGSZ HALLANI

NÉHÁNY TÉNY, AMIRŐL A KÖZMÉDIÁBAN NEM FOGSZ HALLANI

Az USA 1170 ezermilliárd dollárral tartozik Kínának. Jelenleg napi 100 milliárd dollár kamatot fizet érte.
Az emberek többsége nem tudja, mi zajlik valójában a világban.

Olyan dolgokat vásárolnak, amikre nincs szükségük, és olyan pénzből, ami nem az övék. A rabszolga kapott lakhatást, kaját, állást nem! Most a fizetésedért kapsz lakhatást, kaját, mást nem. Vagy már nincs is fizetésed? Amerikában 46 millió lakos ételjegyre szorul. A Föld országainak adóssága akkora, amelyet soha nem lehet kiegyenlíteni. 

A média hat óriási társaság kezében van, ők a közvélemény formálók, vagyis a jól fizetett fényezők, durvábban hazudozók.

A magyar lakosság eladósítása 166 százalékos, a görög lakosságé 140 százalékos. Görögországban csőd van, Magyarországon nincs?
Ha a kormány bakancsa a nyakadon tapos, akkor teljesen mindegy, hogy az jobbos, vagy balos, esetleg nemzeti…

kulcslyuk-300x199

A magánbank pénzt hoz létre papíron, majd kölcsön adja az államnak a tulajdonképpen soha nem létezett pénzt, és cserébe értéket vár vissza. Ennek pénzhiány és csőd a következménye. Végül a magánbank diktálja az adott ország törvényeit. Ez történik jelenleg csaknem valamennyi országban, így Magyarországon is. Ezt nevezik demokráciának.

Ha az állam pénzt termelne, nem szorulna a magánbankra, nem lenne kamatrabszolgaság. Nem fordulhatna elő olyan eset, mint ami a közelmúltban Cipruson történt.

„Adjátok kezembe egy nemzet pénzkibocsátását, és nem érdekel, ki hozza törvényeit.” – mondta Mayer Amschel Rotschild, a Rotschild bankárdinasztia megalapítója. 2000-ben az előző Orbán-kormány idején Magyarország a kezükbe adta… A pénzkibocsátási jog megszerzése nagyon fontos az olaj és az ásványi kincs megszerzésén kívül. Akik biztosan nem kamatrabszolgák még: Irán, Észak-Korea, Kuba, Szíria. Irak és Líbia már nyomorban, következik Szíria és Irán. Ha csak valami csoda nem történik… Márpedig csodák nagyon kellenek!

„Nem gondolkodó, hanem dolgozó nemzetet akarok!” (John D. Rockefeller) 

„A banki üzletmenetben nincs szélhámosság. A banki üzletmenet maga a szélhámosság. (Tim Madden pénztörténész és fogyasztóvédő)

forrás: SzabadonÉbredők

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top