Kezdőoldal / Érdekesség / Nem átlagos a Vámpír családanya
Nem átlagos a Vámpír családanya

Nem átlagos a Vámpír családanya

30 éve szívja a vért: havonta 2 liter a vámpírnő fejadagja

30 évvel ezelőtt érezte először az ellenállhatatlan szomjúságot, azóta minden hónapban összesen mintegy két liternyi vért kell meginnia, hogy jól érezze magát a bőrében. Igen, valódi embervért, ráadásul frisset, így aztán a 45 éves vámpírnő szép apránként kiépítette a saját kis donorhálózatát, amelynek tagjai időről időre megjelennek nála egy kis vérszívásra. A bizarr szenvedélyt leszámítva Julia Caples amúgy egy teljesen átlagos nő életét éli: férje van, meg két – 11 és 24 éves – gyereke is, akiket nem nevel vámpírnak.

2JuliaCaples_facebook

A pennsylvaniai nő az otthonában fogadja a donorként emlegetett férfiakat – mert jellemzően őket csapolja meg -, és szertartásosan a maga tervezte késsel hasítja fel a bőrüket, amelyen keresztül a hőn áhított vérhez juthat. “Amikor valakiből táplálkozom és a vérét iszom, akkor erősebbnek és egészségesebbnek érzem magam” – magyarázta, pont úgy, ahogyan azt a vámpírfilmekből is ismerhetjük. “Tudom, hogy tudományos értelemben véve nem sok tápanyag van a vérben, mégis kell valami értékesnek lenni benne, amit még nem fedeztek fel” – indokolja a szenvedélyét.

Tény, hogy nem is gyakori vendég az orvosnál, semmilyen komolyabb egészségügyi problémája nincs és mint mondja, mindig elképesztő energiával rendelkezik. A vonzódása a vérhez még kamaszként kezdődött, amikor 15 évesen az első csókját élte át. Akkor hirtelen leküzdhetetlen vágyat érzett, hogy megharapja a fiút – ami viszont katasztrofális következményekkel járt. “Ez egy természetes ösztön volt, és imádtam az ízét. Nem igazán tudom elmagyarázni, de ez a vágy soha nem múlt el. Persze mondanom sem kell, soha többé nem csókolt meg.

Tiniként mégis csak alkalmi vérfogyasztó volt, mígnem megismerkedett a férjével, a nála 4 évvel idősebb Donald Lazarowitzcal, 2000-ben tett vámpíros házassági esküjüket is úgy pecsételték meg, hogy egymás véréből ittak. Fiuk születésekor azonban úgy döntöttek, hogy a kis Alexi nevelése teljes embert kíván, ezért feladta vámpírlétét, Julia viszont továbbra is hódolhat szenvedélyének.

És bár állítólag mindent elkövet, hogy titokban tartsa szenvedélyét, a 11 éves kisfiú erősen gyanakszik: “az egész házunk tele van koporsókkal és babákkal, kezdem azt hinni, hogy ő egy vámpír” – mondja. A 24 éves Ariel nemcsak sejti, hanem pontosan tudja, milyen véres mániája van Juliának, és cseppet sincs elragadtatva tőle. “Nem értek egyet vele” – vallotta be.

forrás: webbulvar.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top